Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Ζητούνται Υπάλληλοι Ξενοδοχείων

Α) Τo ξενοδοχείo ΛΑΚΙΤΙΡΑ στην Κω, ζητάει Υπάλληλους Υποδοχής
με πείρα & καλή γνώση Η/Μ & Αγγλικής γλώσσας.
Αποστολή βιογραφικών στο φαξ: 210-6233321, Τμήμα Προσωπικού.

Β) Το Ξενοδοχείο Arte & Mare Elia Mykonos Suites ζητά να προσλάβει για την σεζόν Απρίλιος-Οκτώβριος 2012: Συντηρητή με γνώσεις Μηχανημάτων πισίνας, A/C, Υδραυλικές/Ηλεκτρολογικές/Μηχανολογικές, καθώς και με βασικές γνώσεις 2χρονων & 4χρονων κινητήρων. Επιθυμητή συστατική επιστολή. Προαιρετικά: Γνώσεις ΤΟΡΝΟΥ. Απαραίτητη αποστολή φωτογραφίας. Φαξ: 210-8981044.

Γ) Το Micra Anglia Boutique Hotel αναζητά να εντάξει στο προσωπικό του για την σεζόν του 2012 φιλόδοξο/η και έμπειρο/η επαγγελματία για την θέση του: Bartender (Άνδρας).

Απαραίτητα προσόντα:
- Προϋπηρεσία 2 ετών σε αντίστοιχη θέση σε ξενοδοχείο 4* ή 5*
 - Πτυχίο Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων
 - Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας
 - Άριστη γνώση Η/Υ.

Το ξενοδοχείο προσφέρει:
 - Επαγγελματικό και φιλικό περιβάλλον εργασίας
 - Διαμονή και ημιδιατροφή
 - Δίκαιες αποδοχές βάση των προσόντων σας.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν αναλυτικά βιογραφικά σημειώματα με μία πρόσφατη φωτογραφία στη παρακάτω διεύθυνση:
Hotel Address, M. I. Goulandri 13, 84500 Andros Village, Cyclades. Tηλ. 22820-22207, φαξ: 22820-22214, e-mail: info@micra-anglia.gr.


Δ) Το St. George Lycabettus Hotel ζητάει Μάγειρα Βγια το a la carte εστιατόριό του

Απαιτούμενα προσόντα:
- Πτυχίο Μαγειρικής Σχολής
 - Ανάλογη προϋπηρεσία 3-5 ετών
 - Οργανωτικές ικανότητες
 - Ομαδικό πνεύμα συνεργασίας. 
Επικοινωνία: κ. Μίρκα Ρουσιώτη, HR Manager, 210-7416000.

Ε) Από ξενοδοχείο στην Αθήνα ζητείται Μαγείρισσα σοβαρή, εχέμυθη και ευγενική με εμπειρία σε χώρους με παιδιά (παιδικούς σταθμούς κτλ), με υπευθυνότητα και αγάπη για τα παιδιά.
Αποστείλατε βιογραφικό στο φαξ: 210-3843038.

ΣΤ) Το ILIOMARE HOTEL & RESORTS στη Θάσο, επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό του για την περίοδο 2012, Α'-Β' Μάγειρα Κρύας Κουζίνας.

Απαραίτητα Προσόντα:
 - Πτυχίο ελληνικής ή ξένης τουριστικής σχολής
 - Προϋπηρεσία 3 ετών σε εστιατόρια ή/και ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων
 - Δημιουργικότητα και φαντασία
 - Άριστη γνώση A LA CARTE κουζίνας
 - Άριστη γνώση μενού ημιδιατροφής, εκδηλώσεων
 - Γνώσεις Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας & Υγιεινής Τροφίμων
 - Γνώση Αγγλικών
 - Ευέλικτος σε ωράρια
 - Ευχάριστη και Δυναμική Προσωπικότητα
 - Επαγγελματική συμπεριφορά και ομαδικό πνεύμα συνεργασίας.

Το ξενοδοχείο προσφέρει:
 - Άριστες συνθήκες εργασίας
 - Διαμονή και Διατροφή
 - Αποδοχές αναλόγως προσόντων
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους με πρόσφατη φωτογραφία στο φαξ: 25930-72085.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου