Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Προσωπικό ζητά το ξενοδοχείο Kandia's Castle


Έναν Maitre d' Hotel, έναν Receptionist, Μάγειρες και Σερβιτόρους αναζητά το ξενοδοχείο Kandia's Castle για τη θερινή περίοδο.
Για τη θέση του Διευθυντή οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν άριστη γνώση του αντικειμένου, ανάλογη προϋπηρεσία σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων, ευχέρεια στις δημόσιες και διαπροσωπικές σχέσεις, διοικητικές ικανότητες, καλή γνώση της λειτουργίας των a la carte εστιατορίων και άριστη γνώση της Αγγλικής.
Οι υποψήφιοι για τη Ρεσεψιόν θα πρέπει να είναι άτομα με άριστη γνώση του αντικειμένου, ανάλογη προϋπηρεσία, ευχέρεια στις δημόσιες και διαπροσωπικές σχέσεις, άριστη γνώση της Αγγλικής, γνώση του ξενοδοχειακού προγράμματος Epitome (επιπλέον προσόν).
Οι υποψήφιοι Μάγειρες θα πρέπει να διαθέτουν απαραίτητη προηγούμενη εμπειρία και καλή γνώση του a la carte, ενώ οι υποψήφιοι Σερβιτόροι είναι σημαντικό να διαθέτουν εμπειρία σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων, επικοινωνιακά προσόντα και γνώση της αγγλικής γλώσσας.
Αποστολή βιογραφικών στο email: gm@kandiascastle.gr.

59 θέσεις νοσηλευτών στους Δήμους Αθήνας και Καλλιθέας


Ο φορέας PRAKSIS Προγράμματα Ανάπτυξης Κοινωνικής Στήριξης και Ιατρικής Συνεργασίας θα προχωρήσει στην πρόσληψη 59 νέων υπαλλήλων. Το νέο προσωπικό θα εργαστεί στους Δήμους Καλλιθέας και Αθηναίων.
Για τις θέσεις των νοσηλευτών ζητούνται:
α) Άδεια άσκησης επαγγέλματος Νοσηλευτή-Νοσηλεύτριας ή βοηθού νοσηλευτή,
β) Πτυχίο ή δίπλωμα Νοσηλευτικής ΑΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (ΠΣΕ) ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας, ή πτυχίο ή δίπλωμα τμήματος Νοσηλευτικής ΤΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (ΠΣΕ) ΤΕΙ ή αντίστοιχο κατά ειδικότητα πτυχίο ή δίπλωμα ΤΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (ΠΣΕ) ΤΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας, ή το ομώνυμο ή αντίστοιχο κατά ειδικότητα πτυχίο ΚΑΤΕΕ ή ισότιμος τίτλος της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας. Συγκεκριμένα οι θέσεις κατανέμονται ως εξής:

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
-ΥΕ Ανειδίκευτοι 1
-ΠΕ ή TΕ Οικονομικού 1
-ΥΕ Ανειδίκευτοι 4
-ΠΕ ή TΕ Κοινωνικός Επιστήμονας 12
-ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ Νοσηλευτές 4
-ΔΕ Οδηγοί 6
-ΥΕ Βοηθητικό Προσωπικό 4

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
-ΥΕ Ανειδίκευτοι 2
-ΠΕ ή TΕ Οικονομικού 1
-ΠΕ Δάσκαλος 2
-ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ Νοσηλευτές 6
-ΠΕ ή TΕ Κοινωνικοί Επιστήμονες 15
-ΥΕ Ανειδίκευτοι 1
.

Μία θέση ερευνητή στο ΕΚΕΤΑ


Έναν ερευνητή θα προσλάβει το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ)/ Ινστιτούτο Τεχνολογίας και Εφαρμογών Στερεών Καυσίμων (ΙΤΕΣΚ).
Η θέση αφορά έναν ερευνητή Γ' βαθμίδας με γνωστικό αντικείμενο: Υπολογιστικές μέθοδοι διφασικών ροών για τη βελτιστοποίηση συστημάτων καύσης με έμφαση στη μείωση εκπεμπόμενων αερίων ρύπων και την αύξηση του βαθμού απόδοσης θερμικών εγκαταστάσεων.
Ως ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών ορίζεται η 26η Μαΐου.
Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 24630-55300, ΤΘ 95. Διεύθυνση: 4ο χλμ. Πτολεμάίδας Μποδοσάκειο Νοσοκομείο, 50200 Πτολεμαΐδα.

Προσλήψεις 223 εκπαιδευτικών από την Ελληνική Αστυνομία


Εξήντα (60) ωρομίσθιους τακτικούς διδάσκοντες και εκατόν εξήντα τρεις (163) αναπληρωματικούς θα προσλάβει η ΕΛΑΣ. για τις δυο Σχολές Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης στην Αθήνα και την Βέροια, για το εκπαιδευτικό έτος 2012-2013. 
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν τίτλους σπουδών συναφείς με τα 17 γνωστικά αντικείμενα των μαθημάτων και παράλληλα:
-Να έχουν ελληνική ιθαγένεια ή ιθαγένεια Κράτους Μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης
-Να μην έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα
-Να μην έχουν καταδικαστεί για αδικήματα που συνεπάγονται τις στερήσεις των άρθρων 59 και 65 του Ποινικού Κώδικα
-Να μη διώκονται ποινικά.
-Να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν νόμιμα απαλλαγεί από αυτές.
-Να έχουν υγεία και αρτιμέλεια που να επιτρέπουν την άσκηση των καθηκόντων που πρόκειται να τους ανατεθούν
-Να μην κατέχουν δημόσια θέση και σε περίπτωση που κατέχουν να μην υπόκεινται στους περιορισμούς των Νόμων 1305/1982 και 1256/1982 (περί πολυθεσίας).
-Να μην έχουν υπερβεί το 67ο έτος της ηλικίας τους κατά την 31η Δεκεμβρίου του έτους διορισμού τους
-Οι υποψήφιοι που δεν είναι αστυνομικοί πρέπει υποχρεωτικά να κατέχουν τίτλο σπουδών ελληνικού ή ισότιμου αναγνωρισμένου αλλοδαπού πανεπιστημίου που να ανταποκρίνεται στο γνωστικό αντικείμενο που επιθυμούν-αιτούνται να διδάξουν.
-Οι υποψήφιοι που είναι εν ενεργεία αστυνομικοί να έχουν αξιολογηθεί ως εξαίρετοι κατά τα τελευταία τρία έτη και να έχουν κριθεί ευμενώς από τα αρμόδια Συμβούλια κατά την τελευταία κρίση και να μην έχουν τιμωρηθεί με ανώτερη πειθαρχική ποινή
-Οι υποψήφιοι εν συντάξει αστυνομικοί ή στρατιωτικοί να έχουν αποστρατευτεί ως ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους
-Οι υποψήφιοι αστυνομικοί εν ενεργεία ή εν συντάξει αστυνομικοί ή στρατιωτικοί να διαθέτουν επαγγελματική πείρα και μόρφωση στο αντικείμενο που επιθυμούν-αιτούνται να διδάξουν και να διαθέτουν διδακτική ικανότητα και πείρα

Αιτήσεις-Δικαιολογητικά
Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν ως ωρομίσθιο διδακτικό προσωπικό στην ΕΛΑΣ. πρέπει να υποβάλουν τα ακόλουθα δικαιολογητικά
α. Αίτηση
β. Υπόμνημα-Δήλωση ατομικών και επαγγελματικών στοιχείων
γ. Επικυρωμένο αντίγραφο τίτλου ή τίτλων σπουδών
δ. Πιστοποιητικό ισοτιμίας από το ΔΟΑΤΑΠ, αν οι τίτλοι σπουδών έχουν απονεμηθεί από πανεπιστήμιο εξωτερικού
ε. Αναλυτικό Βιογραφικό σημείωμα σχετικό με τις σπουδές
στ. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας
ζ. Μία φωτογραφία έγχρωμη διαστάσεων 4x4 cm
η. Υπεύθυνη δήλωση του Νόμου 1599/96
ι. Αντίγραφο Φύλλου Μητρώου για τους υποψηφίους αξιωματικούς εν αποστρατεία.
Οι αιτήσεις των υποψηφίων υποβάλλονται έως τις 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης. Πληροφορίες στα τηλ. 210-242430912 και 23310- 34310,34320 (Βέροια) ή στο http: www.minocp.gov.gr.

Εγκρίθηκαν 132 τοπικές δράσεις για 12.000 ανέργους από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες

Ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση των Σχεδίων Δράσης των Αναπτυξιακών Συμπράξεων για την υλοποίηση του προγράμματος “Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες” (Τοπ/ΕΚΟ) του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013”.
Συγκεκριμένα, εγκρίθηκαν συνολικά 132 Σχέδια Δράσης, συνολικού προϋπολογισμού 60.000.000€, από τα οποία αναμένεται να ωφεληθούν πάνω από 12.000 άνεργοι.
Κεντρικός στόχος του προγράμματος είναι η πρόληψη και αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού των ευπαθών κοινωνικά ομάδων, τα οποία πλήττονται ιδιαίτερα από την οικονομική κρίση, μέσω της ένταξης και επανένταξής τους στην αγορά εργασίας.
Ειδικότερα, μέσω του προγράμματος, οι άνεργοι ωφελούμενοι θα αποκτήσουν τις αναγκαίες γνώσεις και δεξιότητες, ώστε να έχουν περισσότερες ευκαιρίες απασχόλησης στην τοπική αγορά εργασίας. Στο πλαίσιο των Τοπ/ΕΚΟ χρηματοδοτούνται δράσεις όπως επαγγελματική κατάρτιση και επιμόρφωση, πρακτική άσκηση σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, συμβουλευτικές υπηρεσίες για την ίδρυση νέων επιχειρήσεων, κτλ.
Οι περιοχές και οι τομείς παρέμβασης προσδιορίστηκαν στα Σχέδια Δράσης που υποβλήθηκαν από τις Αναπτυξιακές Συμπράξεις, στις οποίες συμπράττουν ο δημόσιος με τον ιδιωτικό τομέα.
Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι η εγγραφή των ωφελουμένων ανέργων στο Μητρώο Ανεργίας του ΟΑΕΔ, ή στον Ειδικό Κατάλογο εκτός Μητρώου ανεργίας του ΟΑΕΔ και επιπλέον να ανήκουν σε μια από τις παρακάτω κατηγορίες πληθυσμού:
- Μακροχρόνια άνεργοι άνω των 45 ετών με χαμηλά τυπικά προσόντα
- Άτομα με αναπηρία
- Αρχηγοί μονογονεϊκών οικογενειών
- Γυναίκες θύματα ενδοοικογενειακής βίας
- Γυναίκες/Άντρες θύματα trafficking
- Μετανάστες, παλιννοστούντες, πρόσφυγες
- Άτομα με Θρησκευτικές και πολιτισμικές Ιδιαιτερότητες
- Αιτούντες άσυλο
- Αποφυλακισθέντες
- Πρώην χρήστες ουσιών
- Οροθετικοί
- Άστεγοι
- Άτομα ευρισκόμενα σε κατάσταση φτώχειας/απειλούμενα από φτώχεια
- Άτομα που υπόκεινται σε διακρίσεις λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού ή/και λόγω ταυτότητας κοινωνικού φύλου
Φορέας Διαχείρισης των προγραμμάτων είναι η Ειδική Υπηρεσία για την Κοινωνική Ένταξη και την Κοινωνική Οικονομία της Γενικής Γραμματείας Διαχείρισης  Κοινοτικών και Άλλων Πόρων του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΥΚΕΚΟ).
Οι πίνακες κατάταξης των προτάσεων που έχουν αξιολογηθεί, καθώς και αναλυτικότερες πληροφορίες για τα προγράμματα είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα www.keko.gr.

Ζητείται πωλητής


Η εταιρεία FULLAH SUGAH ζητεί πωλήτρια για το Ηράκλειο Κρήτης. Αποστολή βιογραφικών: skondras_hr@skondras.gr ή στο fax: 210-9939204.

Ζητείται κομμώτρια

Τα κομμωτήρια ΒΑΒΥ BEAUTY ζητούν κομμώτρια με εμπειρία στο παιδικό κούρεμα, για το υποκατάστημα της περιοχής Βριλησσίων-Μελισσίων. Τηλ. 6944257250.

Ζητούνται φύλακες


Εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας ζητεί φύλακες-άνδρες, με δελτίο παροχής υπηρεσιών-ΤΕΒΕ και άδεια security για όλη την Αττική, τα Οινόφυτα, την Χαλκίδα, τη Θήβα. Αμοιβή 1.100€ μηνιαίως. Τηλ. 80111-787878, από 20.00 έως 22.00.

Ζητείται ψήστης από ψητοπωλείο

Ζητείται από σουβλατζίδικο στον Άλιμο, ψήστης-κόφτης άνδρας ή γυναίκα, ηλικίας 20-25 ετών. Τηλ. 6940430085.

Ζητούνται φύλακες

Εταιρεία security ζητεί φύλακες ηλικίας αυστηρά από 25-40 ετών, με άδεια από ΕΛΑΣ, γνώση χειρισμού control. Βιογραφικά στο e-mail: group1sec@gmail.com, με έγχρωμη φωτογραφία.   

Ζητείται κοπέλα για μανικιούρ-πεντικιούρ

Από αλυσίδα κομμωτηρίων στην περιοχή της Αθήνας ζητείται πεπειραμένη κοπέλα με προϋπηρεσία, για μανικιούρ-πεντικιούρ και αποτρίχωση. Για 3 ημέρες την εβδομάδα. Μισθός ικανοποιητικός. Τηλ. 210-5146446.

Ζητείται μηχανικός Α΄

Ζητείται μηχανικός Ά για γιοτ, με ελάχιστη προϋπηρεσία 3 έτη, άριστη γνώση αγγλικών, κάτοχος ναυτικού φυλλαδίου και έως 50 ετών. Βιογραφικά στο φαξ 210-8939049.

Ζητείται προσωπικό ασφαλείας

Εταιρεία ασφαλείας ζητεί προσωπικό ασφαλείας, έως 40 ετών, με άδεια εργασίας και μέχρι ένα χρόνο προϋπηρεσία. Αποστολή βιογραφικών στο fax: 210-6208425.