Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

5 θέσεις εργασίας στην Apivita
















Έναν Product Manager, έναν Group Product Manager, έναν Ηλεκτρολόγο, έναν Μηχανικό γραμμών συσκευασίας και έναν Συντηρητή εργοστασίου θα προσλάβει η Apivita εταιρεία με καινοτόμα φυτικά, αποτελεσματικά και ολιστικά προϊόντα.

Product Manager
Οι αρμοδιότητες του Product Manager θα είναι η συμμετοχή στην ανάπτυξη της στρατηγικής και της προϊοντικής γραμμής ευθύνης, η αποτύπωση του marketing plan της προϊοντικής γραμμής ευθύνης, η δημιουργία και η οριστικοποίηση των activity plans ύστερα από συνεργασία με πωλήσεις, η παρακολούθηση της αγοράς και του ανταγωνισμού, όπως επίσης, και η εκπαίδευση της ομάδας πωλήσεων και όλων των ενδιαφερομένων.

Group Product Manager
Οι αρμοδιότητες για αυτή τη θέση είναι ο καθορισμός των αριθμητικών στόχων πωλήσεων και εξόδων, η υλοποίηση του marketing plan και η παρακολούθηση της πορείας στόχων πωλήσεων και εξόδων. Ακόμη, στα καθήκοντα του υπάγονται οι προγραμματισμένες επισκέψεις σε πελάτες με πωλητές, αλλά και η συνεχής παρακολούθηση του P&L των προϊόντων, όπως και των στόχων των προϊοντικών γραμμών ευθύνης και ο σχεδιασμός διορθωτικών ενεργειών σε περιπτώσεις αποκλίσεων.

Ηλεκτρολόγος

Απαραίτητα προσόντα:

- Τουλάχιστον 10ετής εμπειρία στη συντήρηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και αυτοματισμών εργοστασίων.

- Γνώση αγγλικής γλώσσας.

- Γνώσεις Η/Υ.

Μηχανικός γραμμών συσκευασίας

Ο Μηχανικός γραμμών συσκευασίας θα παρακολουθεί τη ροή της συσκευασίας ως προς τη λειτουργία των μηχανών και θα επεμβαίνει διορθωτικά όταν χρειάζεται.

Απαραίτητα προσόντα:

- Πτυχίο ΤΕΙ Μηχανολόγου Μηχανικού

- Τουλάχιστον 5ετής εμπειρία σε αντίστοιχη θέση σε εταιρείες παραγωγής-καλλυντικών προϊόντων ή φαρμάκων

- Γνώση αγγλικής γλώσσας.

- Γνώσεις Η/Υ.

Συντηρητής Εργοστασίου

Απαραίτητα προσόντα:

- Πτυχίο ΤΕΙ Μηχανολόγου Μηχανικού. Αδεια Ηλεκτροσυγκολλητού

- Τουλάχιστον 10ετής εμπειρία στη συντήρηση μηχανολογικών εγκαταστάσεων εργοστασίων

- Γνώση αγγλικής γλώσσας.

- Γνώσεις Η/Υ.

Πληροφορίες
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν τα βιογραφικά τους στη Διεύθυνση Ανθρωπίνων Πόρων, Κωλέττη 3 - Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452, στο fax: 210-2843580 και στο e-mail: hr@apivita.com, αναγράφοντας πάντα τον κωδικό της θέσης. Πληροφορίες στο τηλ.: 210-2854430.

Ψυχολόγοι, μεταφραστές και κοινωνικοί λειτουργοί στην ΕΛ.ΑΣ.



Στην πρόσληψη 100 Ψυχολόγων, 60 Κοινωνικών Λειτουργών και 73 μεταφραστών θα προχωρήσει η ΕΛΑΣ για την κάλυψη των αναγκών της Διεύθυνσης Αλλοδαπών. Οι Μεταφραστές-Διερμηνείς θα πρέπει να γνωρίζουν κάποιες από τις εξής γλώσσες: Αραβικά, Γεωργιανά, Φαρσί, Παστού, Ουρντού, Σουαχίλι, Κινέζικα, Μπεγκάλι, Αμαρικά, Μπατζαμί και Ισπανικά, ενώ οι Κοινωνικοί Λειτουργοί να έχουν πέραν του πτυχίου και  εξειδικευμένη εμπειρία τουλάχιστον ενός έτους. Το νέο προσωπικό θα εργαστεί στη Διεύθυνση Αλλοδαπών.
Οι επιτυχόντες θα τοποθετηθούν στις Διευθύνσεις Αλλοδαπών Αττικής και Θεσσαλονίκης και στις Αστυνομικές Διευθύνσεις Αλεξανδρούπολης, Ορεστιάδας, Ροδόπης, Λέσβου, Σάμου, Χίου, Δωδεκανήσου και Αχαΐας, ωστόσο, λόγω της ιδιομορφίας των καθηκόντων τους, η υπηρεσία έχει δικαίωμα να τους αποστέλλει σε όποια άλλη περιοχή χρειαστεί, χωρίς να αναλαμβάνει τα έξοδα μετάβασης και παραμονής τους ή όποιων άλλων εξόδων χρειαστεί να κάνουν.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά
Τα δικαιολογητικά που οφείλει να υποβάλει μαζί με την αίτηση κάθε υποψήφιος είναι τα εξής:
- Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας
- Βιογραφικό Σημείωμα στο οποίο είναι υποχρεωτική η αναγραφή της προσωπικής ηλεκτρονικής διεύθυνσης
- Φωτοαντίγραφο Τίτλου Σπουδών, νομίμως επικυρωμένο
- Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, η οποία ζητείται για τις ειδικότητες ΠΕ Ψυχολόγων και ΠΕ/ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών
- Πιστοποιητικά εξειδικευμένης εμπειρίας (όπου απαιτείται).

Αιτήσεις
Αιτήσεις θα υποβάλλονται αποκλειστικά ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή, ως εξής: Αίτηση για την Προκήρυξη 6481/3/209, Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας, Κλάδος Οργάνωσης & Ανθρώπινου Δυναμικού, Διεύθυνση Πολιτικού Προσωπικού, Τμήμα: 2ο, υπόψη κ. Κωνσταντίνου Κιούση, Π. Κανελλοπούλου 4, Τ.Κ. 101 77, Αθήνα. Πληροφορίες παρέχονται στα τηλέφωνα 210-6922318 και 210-6977298.

Προσλήψεις νοσηλευτών από το Υπουργείο Υγείας

777 προσλήψεις επικουρικού προσωπικού θα πραγματοποιηθούν το προσεχές διάστημα από το Υπουργείο Υγείας, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες νοσοκομείων σε ολόκληρη τη χώρα. Συγκεκριμένα, θα προσληφθούν 220 άτομα σε θέσεις νοσηλευτικού προσωπικού, 110 άτομα σε θέσεις νοσηλευτικού προσωπικού Μονάδων Εντατικής Θεραπείας, 220 άτομα σε θέσεις παραϊατρικού προσωπικού και 227 άτομα σε θέσεις προσωπικού λοιπών καθηκόντων. Την πλειονότητα των θέσεων συγκεντρώνει η 1η Υγειονομική Περιφέρεια (Αττική) με 200 θέσεις, ενώ από 150 θέσεις θα μοιραστούν η 6η ΥΠΕ (Πελοπόννησος) και η 2η ΥΠΕ (Πειραιάς και Αιγαίο). Το προσωπικό θα υπογράψει οκτάμηνες συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Ειδικότητες που σύμφωνα με πληροφορίες θα αφορούν τις θέσεις είναι οι εξής: ΠΕ Νοσηλευτικής, ΤΕ Νοσηλευτικής, ΤΕ Επισκεπτών Υγείας, ΤΕ Μαιευτικής, ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτικής, ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, και ΥΕ Βοηθητικού Υγειονομικού, ΠΕ Φαρμακοποιών, ΠΕ Ψυχολογίας, ΠΕ Χημείας - Βιοχημείας-Βιολογίας, ΠΕ Βιοχημικών (Χημικών), ΠΕ Φυσικών Ιατρικής, ΠΕ Κοινωνικών Λειτουργών, ΠΕ Λογοθεραπείας, ΠΕ Φυσικοθεραπείας, ΤΕ Φυσικοθεραπείας, ΤΕ Εργοθεραπείας, ΤΕ Κοινωνικής Εργασίας, ΤΕ Ιατρικών Εργαστηρίων (Τεχνολόγων), ΤΕ Ραδιολογίας - Ακτινολογίας (Χειριστών-Εμφανιστών), ΤΕ Λογοθεραπείας, ΤΕ Δημόσιας Υγιεινής (Επόπτες Δημόσιας Υγείας), ΤΕ Τεχνολογίας Τροφίμων, ΤΕ Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών, ΤΕ Οδοντοτεχνιτών, ΔΕ Βοηθών Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων (Παρασκευαστών), ΔΕ Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων (Παρασκευαστών), ΔΕ Βοηθών Φαρμακείου. Πληροφορίες: Υπουργείο Υγείας, τηλ. 210-5224859.

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

2 θέσεις στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος»

Το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος» προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν τις αιτήσεις τους για δύο θέσεις εξωτερικών επιστημονικών συνεργατών:

Μεταπτυχιακός συνεργάτης
Ο οποίος θα απασχοληθεί με σύμβαση μίσθωσης έργου, διάρκειας δώδεκα (12) μηνών με τα κάτωθι προσόντα:
  • Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών σε θέματα Υπολογιστικής Ρευστομηχανικής
  • Ερευνητική εμπειρία σε θέματα προσομοίωσης έκλυσης και διασποράς υδρογόνου και καύσης/φωτιάς σε κλειστούς χώρους με μοντέλα τύπου RANS και LES.
  • Εμπειρία σε παραλληλοποίηση λογισμικού υπολογιστικής ρευστομηχανικής σε υπολογιστικά συστήματα κοινής και κατανεμημένης μνήμης.
Οι αιτήσεις και πλήρη βιογραφικά πρέπει να υποβληθούν μέχρι 23/10/2012 στη Γραμματεία Ειδικού Λογαριασμού του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» (Ταχυδρομική διεύθυνση: ΕΚΦΕ «Δημόκριτος», Γραμματεία Ειδικού Λογαριασμού, ΤΘ 60228, 15310 Αγία Παρασκευή).
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 210-6503402 και στο e-mail: venets@ipta.demokritos.gr

Ερευνητής Γ’ βαθμίδας στο Ινστιτούτο Βιοεπιστημών και Εφαρμογών
Τα ελάχιστα προσόντα που απαιτούνται είναι:
  • Διδακτορικό δίπλωμα σε επιστημονικό κλάδο Θετικών ή Τεχνικών Επιστημών.
  • Γνώσεις και αποδεδειγμένη ικανότητα για υπεύθυνη εκτέλεση μίας φάσης ή ενός τμήματος έργου έρευνας και τεχνολογικής ανάπτυξης.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση έως τις 19/10/2012 στο Τμήμα Γραμματείας της Δ/νσης Διοικητικού του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» (Π.Γρηγορίου & Ναπόλεως, 15310, Αγ.Παρασκευή, Αττική).
Περισσότερες πληροφορίες δίνονται από το Τμήμα Προσωπικού, Ε.Μαΐδου 210-6503013.

Ζητούνται Μηχανικοί Υπολογιστών

H εταιρία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και πληροφορικής MAST Συμβουλευτική AE που δραστηριοποιείται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βόλο ζητά για τη στελέχωση του Τμήματος Ανάπτυξης: Απόφοιτο με καλή βαθμολογία της Σχολής του Πολυτεχνείου «Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών» ή «Μηχανικών Υπολογιστών & Πληροφορικής» για μόνιμη απασχόληση.

Αρμοδιότητες θέσης εργασίας:

- Σχεδιασμός, ανάπτυξη και συγγραφή ερευνητικών προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή συγχρηματοδοτούμενων από ξένους χρηματοδοτικούς μηχανισμούς [στα Αγγλικά και Ελληνικά].
- Διαχείριση και Υλοποίηση χρηματοδοτούμενων προγραμμάτων
- Συμμετοχή σε έργα Πληροφοριακών Συστημάτων (π.χ. e-learning, KMS, MIS).

(Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις για τους άντρες). Περισσότερες πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών στο hr@eurotraining.gr

1 Άτομο για τη Διοικητική Υποστήριξη Ερευνητικών Προτάσεων

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για υποβολή προτάσεων προς σύναψη 1 σύμβασης έργου ιδιωτικού δικαίου, για την παροχή έργου στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «Ενίσχυση Μεταδιδακτόρων Ερευνητών/τριών» του ΕΠΕΕΔΒΜ, με τελικό Δικαιούχο την Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας, που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και Εθνικούς Πόρους, μέσω του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» ΕΣΠΑ 2007-2013- MIS 328457
 
Η Επιτροπή Ερευνών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, για την διοικητική υποστήριξη της Πράξης «Ενίσχυση Μεταδιδακτόρων Ερευνητών/τριών», η οποία υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ (2007-2013), το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους, ανακοινώνει ότι δέχεται προτάσεις από φυσικά πρόσωπα προς σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου με εξειδικευμένο προσωπικό, σύμφωνα με τον κάτωθι πίνακα:

Θέση Α : 1 Άτομο για τη Διοικητική Υποστήριξη των Ερευνητικών Προτάσεων που υλοποιούνται στην ανωτέρω πράξη.
ΕΔΡΑ: ΒΟΛΟΣ

Απαιτούμενα προσόντα: 
  1. Πτυχίο ΑΕΙ Οικονομικών Επιστημών
  2. Πολύ καλή γνώση χρήσης Η/Υ (word, excel, access, internet)
  3. Πιστοποιημένη καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.
  4. Διετής τουλάχιστον εμπειρία σε ερευνητικά προγράμματα και άλλης διοικητικής εμπειρίας.

Αποστολή βιογραφικών: 
Όλοι οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής αντισυμβαλλόμενων για τη σύναψη οποιασδήποτε από τις παραπάνω συμβάσεις μίσθωσης έργου καλούνται να υποβάλουν σχετική ενυπόγραφη πρόταση ενδιαφέροντος με κατάθεση επιστολής τους προς την Επιτροπή Ερευνών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με την ένδειξη «Υποβολή πρότασης σύναψης σύμβασης μίσθωσης έργου με κωδικό Α».
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την πρότασή τους προσκομίζοντας οι ίδιοι ή αποστέλλοντας ταχυδρομικά την σχετική επιστολή στην διεύθυνση της Επιτροπής Ερευνών (Γιαννιτσών & Λαχανά, T.K. 383.34 – Bόλος, Συγκρότημα Τσαλαπάτα, Παλαιά Βόλου), είτε με αποστολή της μέσω τηλεομοιοτυπίας (fax) στον αριθμό 24210-06464.
 
Η σχετική επιστολή στην οποία θα αναφέρονται τα στοιχεία ταυτότητας και επικοινωνίας του ενδιαφερομένου (ονοματεπώνυμο, αριθμός αστυνομικής ταυτότητας, ταχυδρομική διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) θα πρέπει να κατατεθεί στη Γραμματεία της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με ευθύνη των ενδιαφερομένων, το αργότερο μέχρι την 15/10/2012.
 
Η επιλογή των αντισυμβαλλομένων για τη σύναψη οποιασδήποτε από τις παραπάνω συμβάσεις μίσθωσης έργου θα γίνει αποκλειστικά μέσω της ηλεκτρονικής διαδικασίας ένταξης στο Μητρώο Ερευνητών και Συνεργατών υλοποίησης έργων ΕΣΠΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (ΠΘ) όπως αυτή περιγράφεται αναλυτικά στην με αρ. πρωτ. 13440/06-10-2011 πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος της Επιτροπής Ερευνών του ΠΘ την οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν στην αντίστοιχη ενότητα (Μενού > Διάφορα > Μητρώο ΕΣΠΑ) του δικτυακού τόπου της Επιτροπής Ερευνών ( http://ee.uth.gr). Η συμπλήρωση και η ηλεκτρονική υποβολή των απαιτούμενων αρχείων Excel για την ένταξη στο Μητρώο Ερευνητών και Συνεργατών υλοποίησης έργων ΕΣΠΑ του ΠΘ των ενδιαφερομένων να συμμετάσχουν στην παρούσα διαδικασία επιλογής αντισυμβαλλόμενων για τη σύναψη οποιασδήποτε από τις παραπάνω συμβάσεις μίσθωσης έργου θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί από αυτούς το αργότερο μέχρι την 15/10/2012.
 
Η επιλογή αντισυμβαλλομένου για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με την Επιτροπή Ερευνών νοείται ως αποδοχή της σχετικής του πρότασης προς την Επιτροπή και θα γίνει μεταξύ των ενδιαφερομένων των οποίων η πρόταση είναι παραδεκτή και πληροί τους ουσιαστικούς όρους της παρούσας πρόσκλησης και της διαδικασίας ένταξης στο Μητρώο Ερευνητών και Συνεργατών υλοποίησης έργων ΕΣΠΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (δηλαδή σύμφωνα με τα απαιτούμενα ή και επιθυμητά προσόντα που προβλέπονται από την παρούσα πρόσκληση σε συνδυασμό με τα προσόντα που προβλέπονται από την αρ. πρωτ.13440/06-10-2011 πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ένταξη στο Μητρώο Ερευνητών και Συνεργατών υλοποίησης έργων ΕΣΠΑ του ΠΘ).
 
Επισημαίνεται ότι η διαδικασία πρόσκλησης υποβολής προτάσεων για σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου της παρούσης δεν είναι διαγωνιστική, ενώ η τυχόν επιλογή αντισυμβαλλόμενου έχει τον χαρακτήρα αποδοχής πρότασης και όχι «πρόσληψης». Κατά συνέπεια δεν απαιτείται η διαδικασία της πρόσκλησης να ολοκληρωθεί με σύνταξη «πίνακα κατάταξης» ή «πίνακα επιτυχόντων», ενώ όσοι επιλεγούν θα ειδοποιηθούν κατ’ ιδίαν. Λόγω ακριβώς της νομικής φύσης της πρόσκλησης ως πρόσκλησης υποβολής πρότασης και της επιλογής του αντισυμβαλλόμενου ως αποδοχής της πρότασης αυτής κατά την έννοια του ιδιωτικού δικαίου και όχι ως διοικητικής διαδικασίας δεν προβλέπεται στάδιο υποβολής και εξέτασης ενστάσεων.
Επιπρόσθετα, η αρμόδια επιτροπή επιλογής και κατά συνέπεια η Επιτροπή Ερευνών δεν δεσμεύεται να συνεκτιμήσει στην επιλογή του αντισυμβαλλομένου τα κοινωνικά κριτήρια του άρθρου 21 § 11 Ν 2190/1994, καθώς γενικά προέχουν τα κριτήρια επαγγελματικής, επιστημονικής κλπ. αξιολόγησης, τα οποία εξασφαλίζουν την άρτια εκτέλεση του προς ανάθεση έργου, ενώ η Επιτροπή Ερευνών διατηρεί πλήρη διακριτική ευχέρεια ως προς την ίδια τη σύναψη ή μη συμβάσεων ή ως προς τον αριθμό τους.
Η συνολική κατ’ αποκοπή αμοιβή θα είναι ανάλογη των προσόντων των υποψηφίων και του προϋπολογισμού της πράξης.
Οι υποψήφιοι θα κληθούν να τεκμηριώσουν (με ποινή απόρριψης σε περίπτωση ψευδούς ή ανακριβούς δήλωσης), τα απαιτούμενα και επιθυμητά προσόντα τους καθώς και την εμπειρία τους, με την κατάθεση αντιγράφων, βεβαιώσεων σπουδών, βεβαιώσεων επαγγελματικής προϋπηρεσίας, λοιπούς τίτλους πιστοποίησης και συστατικές επιστολές. Όσοι από τους ενδιαφερόμενους πληρούν όλα τα απαιτούμενα προσόντα θα κληθούν για προσωπική συνέντευξη, εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο, σε ημερομηνία, ώρα και τόπο, που θα τους ανακοινωθεί γραπτώς ή τηλεφωνικώς.
 

Στοιχεία επικοινωνίας: 
Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται κάθε εργάσιμη ημέρα και ώρα από 10:00π.μ. έως 12:00π.μ. στα τηλέφωνα 2421006402, 2421006415 και 2421006416.

1 Άτομο στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΕΛΚΕ ΑΠΘ) στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «’Ανάπτυξη Καινοτόμων ∆ιαγνωστικών και Θεραπειών για Μυοκαρδιοπάθειες και Καρδιακή Ανεπάρκεια’’», που υλοποιείται μέσω της ∆ράσης «Συνεργασία» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Εθνικούς πόρους, με επιστημονικά υπεύθυνη την κ. Αντιγόνη Λάζου, Καθηγήτρια του Τμήματος Βιολογίας, προτίθεται να αναθέσει σε (1) άτομο,  για διάστημα  12 μηνών (με δυνατότητα παράτασης έως τη λήξη του εν λόγω έργου) και με συνολικό προϋπολογισθέν ποσό 10.000 €, με σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου τα εξής:

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟΥ
Πειραματικές προ-κλινικές μελέτες νέων φαρμακευτικών θεραπειών που στοχεύουν τους ΡPARs (1 άτομο)

Απαιτούμενα προσόντα: 
  • Πτυχίο Βιολογικών  επιστημών  
  • Αποδεδειγμένη εργαστηριακή εμπειρία στους τομείς Βιοχημείας, Μοριακής και Κυτταρικής Βιολογίας τουλάχιστον ενός (1) έτους
  • Αριστη γνώση Αγγλικών

Συνεκτιμώμενα προσόντα: 
  • Μεταπτυχιακό δίπλωμα σε βιολογικές επιστήμες  
  • ∆ημοσιεύσεις και παρουσιάσεις σε επιστημονικά συνέδρια και σε συναφή επιστημονικά πεδία
  • Προηγούμενη εμπειρία στο πεδίο της παθοφυσιολογίας της καρδιάς

Αποστολή βιογραφικών: 
  1. Πρόταση Σύναψης Σύμβασης Έργου (επισυνάπτεται)
  2. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα
  3. Αντίγραφα τίτλων, πιστοποιήσεων και βεβαιώσεων προϋπηρεσίας,  καθώς και κάθε άλλο στοιχείο που θα τεκμηριώνει τα στοιχεία που θα αναφέρονται στο βιογραφικό. 

Οι άνδρες ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα απ’ αυτές καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου.  
 
Η υποβολή των προτάσεων και λοιπών δικαιολογητικών από τους ενδιαφερόμενους θα γίνεται στο γραφείο της καθηγ. Α. Λάζου, 6ος όροφος κτιρίου Τμήματος Βιολογίας, ΑΠΘ,  έως τις 12/10/2012  και ώρα 14:00. 


ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ – ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ
  1. Από τις προτάσεις που υποβάλλονται εμπρόθεσμα και παραδεκτά κατά τα ανωτέρω, επιλέγεται εκείνη που κρίνεται πιο κατάλληλη και συνάπτεται σύμβαση μίσθωσης έργου με τον/τους επιλεχθέντα/ντες στη βάση της συμβατικής ελευθερίας.
  2. Εμπρόθεσμες θεωρούνται οι προτάσεις που θα παραλειφθούν μέχρι την παραπάνω οριζόμενη ημερομηνία και ώρα.  Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής ή αποστολής με ταχυμεταφορά, ο ΕΛΚΕ ΑΠΘ ουδεμία ευθύνη φέρει για τον χρόνο και το περιεχόμενο των φακέλων της πρότασης που θα αποσταλούν.  
  3. Αντικατάσταση της πρότασης ή διόρθωση αυτής ή συμπλήρωση τυχόν ελλειπόντων δικαιολογητικών επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των προτάσεων.
  4. Για τους ενδιαφερόμενους των οποίων οι τίτλοι σπουδών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (προπτυχιακών και μεταπτυχιακών)  αποτελούν απαιτούμενο τυπικό προσόν και έχουν χορηγηθεί από ιδρύματα του εξωτερικού πρέπει να συνοδεύονται από πιστοποιητικά αναγνώρισης του ∆ΟΑΤΑΠ.
  5. Επισημαίνεται ότι η διαδικασία πρόσκλησης υποβολής προτάσεων για σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου της παρούσης δεν είναι διαγωνιστική,  ενώ η τυχόν επιλογή αντισυμβαλλόμενου έχει τον χαρακτήρα αποδοχής πρότασης και όχι «πρόσληψης». Κατά συνέπεια δεν απαιτείται η διαδικασία της πρόσκλησης να ολοκληρωθεί με σύνταξη πίνακα κατάταξης, ενώ όσοι επιλεγούν θα ειδοποιηθούν κατ’ ιδίαν.
  6. Καθ’ όλη τη διάρκεια εκτέλεσης του έργου και κατά τους όρους της σύμβασης μπορεί να πραγματοποιηθεί αντικατάσταση του/των επιλεχθέντος/ντων με άλλον/ους ενδιαφερόμενο/ους στα πλαίσια της παρούσης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
  7. Σε περίπτωση παράτασης της σύμβασης το προϋπολογισθέν ποσό της νέας σύμβασης θα είναι ανάλογο του ποσού της προηγούμενης σε σχέση με το διάστημα της παράτασης.
  8. Ο ΕΛΚΕ ΑΠΘ δεν αναλαμβάνει καμία δέσμευση προς σύναψη σύμβασης, δεδομένου ότι επαφίεται στην πλήρη διακριτική του ευχέρεια η σύναψη ή μη συμβάσεων,  ο αριθμός αυτών, αποκλειόμενης οιασδήποτε αξιώσεως των ενδιαφερομένων. 

Στοιχεία επικοινωνίας: 
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά στο 2310- 998381.

Από την PRISMA Electronics SA

Ζητούνται Ερευνητές 

Στο πλαίσιο ερευνητικού προγράμματος Marie Curie ΙΤΝ του CERN με τον τίτλο EDUSAFE, η PRISMA Electronics SA αναζητεί υποψήφιους ερευνητές για να συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Πληροφορίες στο
http://edusafe.web.cern.ch/edusafe/site.php?page=jobs/ESR6
Υπάρχει περιορισμός από διάταξη του Marie Curie ότι ο υποψήφιος δεν θα πρέπει να διαμένει περισσότερο από 12 μήνες τα τελευταία 3 χρόνια στο κράτος του εταίρου που τον προσλαμβάνει (για εμάς φυσικά Ελλάδα).

5 θέσεις σε ΜΚΟ από τη Vodafone

Το πρόγραμμα Vodafone World of Difference προσφέρει σε 5 κατοίκους της χώρας μας τη δυνατότητα να εργαστούν στο μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής τους για έναν ολόκληρο χρόνο, κάνοντας τη «διαφορά» εκεί που έχει σημασία. Η Vodafone θα καταβάλει το μισθό και τα σχετικά με το έργο έξοδα κάθε υποψηφίου που θα επιλεγεί (έως 25.200 € και 11.800 € αντίστοιχα), δίνοντάς του τη δυνατότητα να συνεισφέρει για ένα χρόνο στο έργο του οργανισμού που έχει επιλέξει.

Αν θέλεις να είσαι εσύ ένας από τους 5 τυχερούς που θα εργαστούν στο μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής τους, έχεις περιθώριο από την 1η Οκτωβρίου μέχρι τις 11 Νοεμβρίου 2012 για να δηλώσεις τη συμμετοχή σου.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στον παρακάτω σχετικό σύνδεσμο

Εξωτερικοί Συνεργάτες για το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ)

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ), στο πλαίσιο του Υποέργου 2 με τίτλο «Ανάπτυξη έντυπου εκπαιδευτικού υλικού για τα νέα Προγράμματα Σπουδών» της Πράξης «Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο», με ΜΙS 296121 το οποίο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» (Ε.Π.Ε.Δ.Β.Μ.) του ΕΣΠΑ (2007-2013), Άξονας Προτεραιότητας 7: «Ενίσχυση της Διά Βίου Εκπαίδευσης Ενήλικων στις 8 Περιφέρειες Σύγκλισης», με συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο-Ε.Κ.Τ.) και από εθνικούς πόρους μέσω του προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων  (Π.Δ.Ε.) του ΥΠΘΠΑ, θα προχωρήσει στην ανάπτυξη και έκδοση συγγραμμάτων για Θεματικές Ενότητες των Προγραμμάτων Σπουδών.

Στα παλίσια του προγράμματος το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο καλεί εξωτερικούς συνεργάτες ως Συγγραφείς και Κριτικούς Αναγνώστες για τα κάτωθι αντικείμενα:

Πρόγραμμα Σπουδών: ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ (ΠΛΣ)
Θεματική Ενότητα: Βασικές Εξειδικεύσεις σε Θεωρία και Λογισμικό (ΠΛΣ 50)
Συγγραφικές Ενότητες:

  • Αλγόριθμοι και Πολυπλοκότητα.
  • Γλώσσες Προγραμματισμού
  • Τεχνολογία Λογισμικού

Θεματική Ενότητα:

Βασικές Εξειδικεύσεις σε Αρχιτεκτονική και Δίκτυα Υπολογιστών (ΠΛΣ 51)
Συγγραφικές Ενότητες:

  • Ψηφιακά Συστήματα
  • Αρχιτεκτονική Υπολογιστών
  • Δίκτυα Υπολογιστών

Θεματική Ενότητα: Εξειδικεύσεις Τεχνολογίας Λογισμικού (ΠΛΣ 60)
Συγγραφικές Ενότητες:

  • Διαχείριση Δεδομένων
  • Λειτουργικά Συστήματα
  • Σύγχρονες Μέθοδοι Προγραμματισμού

Θεματική Ενότητα: Σχεδιασμός και Διαχείριση Λογισμικού (ΠΛΣ 61)
Συγγραφικές Ενότητες:

  • Σχεδιασμός Λογισμικού
  • Διαχείριση και Ποιότητα Λογισμικού
  • Επικοινωνία Ανθρώπου-Υπολογιστή

Θεματική Ενότητα: Εξειδικεύσεις Δικτύων και Επικοινωνιών (ΠΛΣ 62)
Συγγραφικές Ενότητες:

  • Προηγμένα Θέματα Δικτύων Υπολογιστών
  • Ψηφιακές Επικοινωνίες
  • Κρυπτογραφία και Ασφάλεια Δικτύων


Οι επιλεγέντες συγγραφείς πριν την έναρξη του έργου τους θα εκπαιδευτούν στη Μέθοδο της Εκπαίδευσης από Απόσταση. Το τελικό συγγραφικό έργο που θα παραδοθεί στο ΕΑΠ θα πρέπει, με πλήρη ευθύνη του συγγραφέα, να είναι ολοκληρωμένο α) επιστημονικά και β) σε ό,τι αφορά τη γλωσσική επιμέλεια.
Το αντικείμενο του Κριτικού Αναγνώστη θα είναι ο έλεγχος της επιστημονικής και διδακτικής αρτιότητας του συγγραφικού έργου. Ο Κριτικός Αναγνώστης θα είναι σε συνεχή αγαστή συνεργασία με το Συγγραφέα, τον Ακαδημαϊκό Υπεύθυνο ή/και το Συντονιστή υποβάλλοντας εγγράφως τις παρατηρήσεις του.

Απαιτούμενα προσόντα: 
Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συνεργαστούν με το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ως Συγγραφείς και Κριτικοί Αναγνώστες πρέπει να είναι:
  • μέλη ΔΕΠ ή διδάκτορες,
  • εξειδικευμένοι επιστήμονες με αποδεδειγμένη συγγραφική και επαγγελματική εμπειρία στο αντικείμενο.
Επιθυμητή κρίνεται προηγούμενη εμπειρία στην ανάπτυξη και διδασκαλία διδακτικού υλικού με τη Μέθοδο της Εκπαίδευσης από Απόσταση και στην Εκπαίδευση Ενηλίκων.

Αποστολή βιογραφικών: 
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν μέχρι τις 22/10/2012 αίτηση συμμετοχής, στην οποία να αναγράφεται αναλυτικά:
  • Το Πρόγραμμα Σπουδών
  • Η Θεματική Ενότητα
  • Η Συγγραφική Ενότητα
  • Η ιδιότητα (Συγγραφέας, Κριτικός Αναγνώστης) υπό την οποία επιθυμούν να συνεργαστούν. Επισημαίνεται ότι, σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να εκδηλώσει ενδιαφέρον και για τις δύο ιδιότητες ή για περισσότερες Θεματικές Ενότητες, θα πρέπει να υποβάλει χωριστή αίτηση ανά ιδιότητα και ανά Θεματική Ενότητα.


Στην αίτηση συμμετοχής θα πρέπει να επισυνάπτεται:
  • Σύντομο βιογραφικό σημείωμα στο οποίο να γίνεται μνεία: α) των τυπικών και ουσιαστικών προσόντων των σχετικών με το αντικείμενο, β) της σχετικής εμπειρίας.
  • Υπεύθυνη δήλωση όπου οι υποψήφιοι θα βεβαιώνουν ότι, σε περίπτωση που επιλεγούν, θα προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα αποδεικνύουν ότι διαθέτουν τα ανωτέρω προσόντα.


Η αίτηση και τα επισυναπτόμενα αυτής υποβάλλονται σε τέσσερα αντίτυπα (ένα πρωτότυπο και 3 αντίγραφα) για την κάθε περίπτωση (ανά Θεματική Ενότητα και ιδιότητα) και αποστέλλονται σε φάκελο στον οποίο αναγράφεται εξωτερικά το Πρόγραμμα Σπουδών, η Θεματική Ενότητα και η ιδιότητα υπό την οποία επιθυμούν να συνεργαστούν οι υποψήφιοι, καθώς και η ένδειξη «Για την ανάπτυξη έντυπου διδακτικού υλικού», στην παρακάτω διεύθυνση:

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
Υπόψη: Ν. Αναστασίου                                    
Λ. Συγγρού 23                                                   
11743 Αθήνα                                                     
Τηλ. 210-7257229