Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος


Τμήμα Μηχανικών Η/Υ 

 

Τo Πανεπιστήμιο Πατρών, Τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής, Εργαστήριο Αναγνώρισης Προτύπων για την υλοποίηση του έργου «LOCPRO II - Support and Promotion of Local Products and SMEs through ICT», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) (κατά 75%) και Εθνικούς Πόρους (κατά 25%) στο πλαίσιο του διασυνοριακού προγράμματος «Ελλάδα-Ιταλία 2007-2013», με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Σπύρο Δ. Λυκοθανάση, Καθηγητή του Τμήματος Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών, προτίθεται να προβεί στη σύναψη τριών (3) συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου ως κάτωθι:
Α. Ερευνητή-Επιστήμονα για την υλοποίηση του έργου:
  1. Σχεδιασμός και ανάπτυξη υπηρεσιών δικτυακού τόπου του δικτύου του έργου. (Πακέτο Εργασίας: WP 3 Networking of Companies producing local products, Δράση: 3.1 Portal Upgrading)
  2. Σύνταξη μελέτης εφαρμογής και ανάπτυξη υπηρεσιών συστήματος εξ' αποστάσεως εκπαίδευσης του έργου καθώς και εκπαίδευση των χρηστών του. (Πακέτο Εργασίας: WP 3 Networking of Companies producing local products, Δράση: 3.2 Distance Learning System Development)
  3. Εκπαίδευση ενηλίκων στις τεχνολογίες επικοινωνιών και πληροφορικής (Πακέτο Εργασίας: WP5 Prof Education & Training for supported companies, Δράση: 5.1 ICT seminars).
  4. Σχεδιασμός και ανάπτυξη υπηρεσιών πληροφοριακού συστήματος υποστήριξης κέντρων πληροφόρησης, διασύνδεσης του με τον δικτυακό τόπο του έργου και εκπαίδευση των χρηστών του. (Πακέτο Εργασίας: WP 6 Regional ICT centers, Δράση: 6.2 RICTs Intranet Solution).
σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του έργου και όχι πέραν της λήξης του, ήτοι την 31/10/2013, εκτός εάν αυτό παραταθεί με απόφαση της Διαχειριστικής Αρχής.

Προτάσεις υποβάλλονται από υποψηφίους που πληρούν τις κάτωθι προϋποθέσεις:
Απαιτούμενα Προσόντα:
  • Δίπλωμα Μηχανικού Η/Υ και Πληροφορικής ή ισότιμο.
  • Πολύ καλή γνώση Αγγλικής.
  • Γνώσεις προγραμματισμού και ανάπτυξης ολοκληρωμένων διαδικτυακών εφαρμογών.
  • Εμπειρία στην εκπαίδευση ενηλίκων ή/και στη τριτοβάθμια εκπαίδευση.
  • Εμπειρία στον σχεδιασμό πληροφοριακών συστημάτων και εφαρμογών εξ' αποστάσεως εκπαίδευσης.

Επιθυμητά προσόντα:
  • Μεταπτυχιακό δίπλωμα στον τομέα της Πληροφορικής.
  • Εμπειρία σε συγχρηματοδοτούμενα ευρωπαϊκά έργα.
  • Εμπειρία στην ανάπτυξη δικτυακών τόπων και υπηρεσιών.
  • Ερευνητική εμπειρία και δημοσιεύσεις σχετικές με πληροφοριακά συστήματα και διασύνδεση αυτών.
  • Ερευνητική εμπειρία και δημοσιεύσεις σχετικές με προσαρμοζόμενα συστήματα εξ'αποστάσεως εκπαίδευσης.

Β. Δύο (2) Ερευνητές-Επιστήμονες για την υλοποίηση του έργου:
  1. Ανάπτυξη υπηρεσιών δικτυακού τόπου του δικτύου του έργου. (Πακέτο Εργασίας: WP 3 Networking of Companies producing local products, Δράση: 3.1 Portal Upgrading)
  2. Ανάπτυξη αλγορίθμων αυτοαξιολόγησης μαθητή σε διαδραστικό σύστημα εξ' αποστάσεως εκπαίδευσης του έργου καθώς και εκπαίδευση των χρηστών του. (Πακέτο Εργασίας: WP 3 Networking of Companies producing local products, Δράση: 3.2 Distance Learning System Development)
  3. Εκπαίδευση ενηλίκων στις τεχνολογίες επικοινωνιών και πληροφορικής (Πακέτο Εργασίας: WP5 Prof Education & Training for supported companies, Δράση: 5.1 ICT seminars).
  4. Ανάπτυξη υπηρεσιών πληροφοριακού συστήματος υποστήριξης κέντρων πληροφόρησης, διασύνδεσης του με τον δικτυακό τόπο του έργου και εκπαίδευση των χρηστών του. (Πακέτο Εργασίας: WP 6 Regional ICT centers, Δράση: 6.2 RICTs Intranet Solution).
σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του έργου και όχι πέραν της λήξης του, ήτοι την 31/10/2013, εκτός εάν αυτό παραταθεί με απόφαση της Διαχειριστικής Αρχής.


Προτάσεις υποβάλλονται από υποψηφίους που πληρούν τις κάτωθι προϋποθέσεις:
Απαιτούμενα Προσόντα:
  • Δίπλωμα Μηχανικού Η/Υ και Πληροφορικής ή ισότιμο.
  • Πολύ καλή γνώση Αγγλικής.
  • Γνώσεις προγραμματισμού και ανάπτυξης ολοκληρωμένων διαδικτυακών εφαρμογών.
  • Εμπειρία στην εκπαίδευση ενηλίκων ή/και στη τριτοβάθμια εκπαίδευση.
  • Εμπειρία στον σχεδιασμό και ανάπτυξη αλγορίθμων απόφασης και κατηγοριοποίησης με τεχνικές Υπολογιστικής Νοημοσύνης.

Επιθυμητά προσόντα:
  • Εμπειρία σε συγχρηματοδοτούμενα ευρωπαϊκά έργα.
  • Εμπειρία στην ανάπτυξη δικτυακών τόπων και υπηρεσιών.
  • Ερευνητική εμπειρία και δημοσιεύσεις πάνω στην ανάπτυξη και εφαρμογή αλγορίθμων κατηγοριοποίησης με τεχνικές Υπολογιστικής και Τεχνικής Νοημοσύνης.


Το έργο θα υλοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Εργαστηρίου Αναγνώρισης Προτύπων του Τμήματος Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών.




Αποστολή βιογραφικών:  Οι ενδιαφερόμενοι, παρακαλούνται να καταθέσουν τις προτάσεις τους με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην ακόλουθη διεύθυνση:
Εργαστήριο Αναγνώρισης Προτύπων Τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής
Πανεπιστήμιο Πατρών Πανεπιστημιούπολη Ρίου, Κτήριο Β
Τ.Κ.: 26504 ΠΑΤΡΑ
Υπόψη: κ. Σπύρου Δ. Λυκοθανάση
Ένδειξη: για το έργο LOCPRO II
Καταθέσεις υποψηφιοτήτων θα γίνονται δεκτές το αργότερο μέχρι 6/9/2012 και ώρα 14:00. Σε περίπτωση ταχυδρομικής κατάθεσης, οι φάκελοι υποψηφιότητας θα πρέπει να έχουν παραληφθεί με ευθύνη του ενδιαφερόμενου, πριν από την ανωτέρω ημερομηνία και ώρα. Φάκελος υποψηφιότητας που είτε δεν είναι πλήρης, είτε υποβλήθηκε μετά την καθορισμένη ημερομηνία και ώρα, είτε ταχυδρομήθηκε έγκαιρα, αλλά δεν έφθασε έγκαιρα - για οιοδήποτε λόγο (συμπεριλαμβανομένων απεργιών ή καταλήψεων) στο Εργαστήριο Αναγνώρισης Προτύπων, δεν θα λαμβάνεται υπόψη. Σε περίπτωση ιδιόχειρης κατάθεσης, αυτή θα γίνει μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία.
Απαραίτητα αποδεικτικά έγγραφα που θα συνοδεύουν την πρόταση:
  1. Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος
  2. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα
  3. Τίτλοι σπουδών
  4. Βεβαιώσεις για την απόδειξη εμπειρίας
Η επιλογή θα γίνει ύστερα από εκτίμηση των απαραίτητων, επιθυμητών και πρόσθετων προσόντων. Ο δικαιούχος φορέας διατηρεί το δικαίωμα να καλέσει τους υποψηφίους ή όσους έκρινε κατάλληλους σε συνέντευξη.

Στοιχεία επικοινωνίας: 
Για πληροφορίες, παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με το Εργαστήριο Αναγνώρισης Προτύπων του Τμήματος Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών, τηλέφωνο: 2610-996903, e-mail: likothan@ceid.upatras.gr. Προθεσμία υποβολής: 06/09/2012.

Στο Δήμο Θεσσαλονίκης


Ιατροί εργασίας και Τεχνικοί Ασφαλείας   



Σε σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά επτά (7) άτομα για την κάλυψη αναγκών του Δήμου Θεσσαλονίκης, συνολικής διάρκειας έως δώδεκα (12) μήνες θα προχωρήσει ο Δήμος. Συγκεκριμένα, θα προσληφθούν:

- 4 ΠΕ Ιατροί Εργασίας
- 3 ΠΕ Τεχνικοί Ασφαλείας

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό έντυπο ΑΣΕΠ ΣΜΕ.2 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, και συγκεκριμένα από 24/8/2012 μέχρι και 3/9/2012 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 08:00 πμ. έως 14:00 μμ, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Θεσσαλονίκης, Βασιλέως Γεωργίου Α 1, Τ.Κ. 546 40, Θεσσαλονίκη, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου υπόψιν κ. Αικατερίνης Ματλά (τηλ. επικοινωνίας: 2310-877128).

Βοηθός σε φαρμακείο


ΖΗΤΕΙΤΑΙ βοηθός φαρμακείου με προϋπηρεσία. Τηλ. 6977610016.

Ζητείται ιατρός-διευθυντής

ΙΑΤΡΟΣ ζητείται για θέση διευθυντή μικροβιολογικού τμήματος για νοσοκομείο στο Ντουμπάι με ανάλογη προϋπηρεσία. Τιμή 10.000€, συζητήσιμη. Τηλ. 6984507090.

Ζητούνται νοσοκόμες

ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ-νοσηλεύτριες, εσωτερικές, Ελληνίδες-αλλοδαπές, με γνώσεις ενέσεων-πίεσης-θεραπευτικής αγωγής, ζητούνται για κατάκοιτους, Αθήνα, επαρχία, νησιά. Τιμή 700€  210-8064902.

Προσωπικό για φαρμακείο

ΚΟΠΕΛΑ υπάλληλος ζητείται για φαρμακείο στη Νέα Κηφισιά με πλήρες ωράριο. Τρίτη με Σάββατο, επιθυμητή η προϋπηρεσία. Τηλ. 6947846400.

Ζητούνται φυσιοθεραπευτές

ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΈΣ ζητούνται από νεοσύστατο κοινωνικό Συνεταιρισμό παροχής επιδοτούμενων φυσιοθεραπευτικών υπηρεσιών κατ' οίκον ασθενών. Απαιτείται εγγραφή ως μέλος (Δεν προκαταβάλλετε συνεταιριστική μερίδα). Για να λάβετε online καταστατικό συνεταιρισμού & αίτηση εγγραφής, στείλτε το βιογραφικό σας στο e-mail: zitalegal@yahoo.gr. Τηλ. 6971760852.

Ζητούνται γιατροί


ΙΑΤΡΟΙ ακτινολόγος, μικροβιολόγος, ενδοκρινολόγος, παθολόγος, καρδιολόγος, παιδίατρος ζητούνται για συνεργασία σε πολυιατρείο στο νομό Αργολίδας. Τηλ.6989444444, κα Παπαδοπούλου.

Ζητείται νοσηλευτικό προσωπικό

Μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων ζητεί νοσηλευτικό προσωπικό, με πτυχίο ΤΕΙ για τη στελέχωσή της στον Άγιο Δημήτριο. Βιογραφικά στο mail: info@grandcare.gr , 09.00-15.00, τηλ. 210-9844044.

Ζητούνται ιατροί

ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ιδιωτικό πλήρως εξοπλισμένο στα βόρεια προάστια (περιοχή Δήμου Αμαρουσίου) αναζητεί ιατρούς όλων των ειδικοτήτων για συστέγαση ή συνεργασία, συζητήσιμη. Τηλ. 6937305955.

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Γιατροί και δικηγόροι σε 582 θέσεις του Δημοσίου


Μια πολύ σημαντική ευκαιρία για εργασία και καριέρα στο Δημόσιο έχουν νέοι γιατροί και δικηγόροι, μέσα από διαγωνισμούς των υπουργείων Δικαιοσύνης και Υγείας, που θα βρίσκονται σε εξέλιξη τον Σεπτέμβριο.

Συγκεκριμένα 20 είναι οι θέσεις των δικαστικών αντιπροσώπων που ανοίγουν στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους και για τις οποίες οι αιτήσεις θα υποβάλλονται έως 7 Σεπτεμβρίου, ενώ οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στις 17 του ίδιου μήνα.

Επίσης, από 17 Σεπτεμβρίου τρέχει η προθεσμία για αιτήσεις στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών, όπου θα εισαχθούν 162 δόκιμοι δικαστές και εισαγγελείς.

Τέλος, οι Υγειονομικές Περιφέρειες προκήρυξαν 265 θέσεις επικουρικών γιατρών και ετοιμάζουν και δεύτερη προκήρυξη για άλλες 135 θέσεις σε πανεπιστημιακά νοσοκομεία.

500 μόνιμοι σωφρονιστικοί υπάλληλοι

Έρχεται ο διαγωνισμός για 500 μόνιμους σωφρονιστικούς


Έτοιμη είναι η προκήρυξη του Υπουργείου Δικαιοσύνης για την πρόσληψη 500 μόνιμων σωφρονιστικών υπαλλήλων σε σωφρονιστικά καταστήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες όσοι προσληφθούν θα τοποθετηθούν στα νέα καταστήματα κράτησης, ώστε να καλυφθούν τα τεράστια κενά που έχουν δημιουργηθεί σε προσωπικό από τον προηγούμενο διαγωνισμό σωφρονιστικών υπαλλήλων, ο οποίος είχε διεξαχθεί το 2008. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις, ενώ όσοι επιλεγούν μετά την αρχική κρίση, θα πρέπει να ακολουθήσουν ειδικές δοκιμασίες και εκπαίδευση.


Προϋποθέσεις

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να τηρούν το όριο ηλικίας και αναστήματος, το οποίο ορίζεται σε 1,70 μ. για τους άνδρες και σε 1,60 μ. για τις γυναίκες υποψηφίους, ενώ θα πρέπει να διαθέτουν επίσης απολυτήριο Ενιαίου Λυκείου ή Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου ή Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου ή Λυκείου Γενικής Κατεύθυνσης ή πτυχίο Β΄ κύκλου σπουδών ΤΕΕ ή άλλου ισότιμου τίτλου σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή της αλλοδαπής.


Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει βάσει του βαθμού τίτλου σπουδών, ενώ σημαντικό ρόλο παίζει η εγγραφή στα δημοτολόγια δήμων ή κοινοτήτων για μία τουλάχιστον διετία και η μόνιμη διαμονή, για το ίδιο χρονικό διάστημα, στους νομούς όπου εδρεύουν τα καταστήματα κράτησης για τα οποία προκηρύσσονται οι θέσεις.

Ακόμα, επιπρόσθετο προσόν θεωρείται η εκπλήρωση της στρατιωτικής θητείας στις Ένοπλες Δυνάμεις ή στις Ειδικές Δυνάμεις, η προϋπηρεσία ως Εθελοντές Πενταετούς Υπηρεσίας κλπ. Επίσης, μοριοδοτείται η κατοχή διπλώματος μεταδευτεροβάθμιας επαγγελματικής εκπαίδευσης του ΟΕΕΚ στην ειδικότητα “Στέλεχος Υπηρεσιών Ασφαλείας”, η καλή γνώση ξένων γλωσσών κ.ά.

Δοκιμασίες
Όσοι προκριθούν και συγκεντρώσουν τα περισσότερα μόρια, μετά την πρώτη κρίση βάσει προσόντων, θα υποβληθούν σε υγειονομικές, ψυχοτεχνικές και αθλητικές εξετάσεις.


Τέλος, όσοι κριθούν κατάλληλοι από τις υγειονομικές, ψυχοτεχνικές και αθλητικές επιτροπές, καλούνται από τη Διεύθυνση Διοίκησης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού του υπουργείου Δικαιοσύνης να προσκομίσουν αυτοπροσώπως ή με συστημένη επιστολή ορισμένα δικαιολογητικά και, συγκεκριμένα, αντίγραφο ποινικού μητρώου, βεβαίωση ότι δεν τελούν υπό στερητική δικαστική συμπαράσταση ή υπό επικουρική δικαστική συμπαράσταση, υπεύθυνη δήλωση ότι δεν συντρέχει κώλυμα διορισμού, πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης τύπου Α΄ για την εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων, πιστοποιητικό γέννησης, οικογενειακής κατάστασης και εγγραφής για τους άνδρες στα μητρώα αρρένων.

Στην Τράπεζα Επενδύσεων

Προσλήψεις οικονομολόγων















Δέκα θέσεις στελεχών, πτυχιούχων πανεπιστημίου και κατόχων μεταπτυχιακών τίτλων, θα καλύψει η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (European Investment Bank) το προσεχές χρονικό διάστημα. Το νέο προσωπικό θα τοποθετηθεί στην έδρα της στο Λουξεμβούργο και θα απασχοληθεί, κυρίως, με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας τριών έως πέντε ετών. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν πτυχία στους κλάδους των οικονομικών, χρηματοοικονομικών και θετικών επιστημών.

Financial Policy Officer
Κριτήρια: Πανεπιστημιακός τίτλος σπουδών στον χρηματοοικονομικό τομέα ή στη διοίκηση επιχειρήσεων, τουλάχιστον τριετή προϋπηρεσία, κατά προτίμηση σε τράπεζα ή άλλο οικονομικό οργανισμό, εξειδικευμένες γνώσεις Η/Υ, άριστη γνώση της αγγλικής ή/και της γαλλικής γλώσσας.
Διάρκεια: Αορίστου χρόνου
Λήξη υποβολής αιτήσεων: 14/9/-2012
Πληροφορίες: https://erecruitment.eib.org/psp/er/EMPLOYEE/HRMS/c/HRS_HRAM.HRS_CE.GBL?Page=HRS_CE_HM_PRE

Local Finance and Impact Investing Officer
Κριτήρια: Πανεπιστημιακός τίτλος σπουδών στον χρηματοοικονομικό τομέα, στον τομέα οικονομικών επιχειρήσεων ή στην τοπική διοίκηση, συνεχής τριετής προϋπηρεσία σε διαχείριση επενδύσεων, τοπική διοίκηση, στον σχεδιασμό και αξιολόγηση οικονομικών πράξεων, γνώση χειρισμού Η/Υ, πολύ καλή γνώση της αγγλικής ή/και γαλλικής γλώσσας.
Διάρκεια: Ορισμένου χρόνου διάρκειας έως 31/12/2014
Λήξη υποβολής αιτήσεων: 10/9/-2012
Πληροφορίες: https://erecruitment.eib.org/psp/er/EMPLOYEE/HRMS/c/HRS_HRAM.HRS_CE.GBL?Page=HRS_CE_HM_PRE

Risk Management Officer - Basel II/III, CRD IV, Credit Risk
Κριτήρια: Πανεπιστημιακός τίτλος σπουδών θετικής κατεύθυνσης, στα μαθηματικά, στη φυσική ή τη στατιστική, με προσανατολισμό στη χρηματοοικονομική διαχείριση κρίσεων ή στον χρηματοοικονομικό τομέα, τουλάχιστον τριετής ή πενταετής προϋπηρεσία σε σχετικό αντικείμενο, πολύ καλή γνώση της αγγλικής ή/και γαλλικής γλώσσας.
Διάρκεια: Ορισμένου χρόνου διάρκειας τριών έως πέντε ετών
Λήξη υποβολής αιτήσεων: 30/9/-2012
Πληροφορίες: https://erecruitment.eib.org/psp/er/EMPLOYEE/HRMS/c/HRS_HRAM.HRS_CE.GBL?Page=HRS_CE_HM_PRE


Sector Specialist in Sustainable Development

Κριτήρια: Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών σε τομείς όπως φυσικές επιστήμες, μηχανική, περιβαλλοντολογία, οικονομικά ή αρχιτεκτονική, τουλάχιστον τριετής ή πενταετής προϋπηρεσία σε αντικείμενα όπως αστικές υποδομές και υπηρεσίες, περιφερειακή ανάπτυξη, ασφάλεια τροφίμων, διαχείριση στερεών αποβλήτων, εργασιακή εμπειρία σε πολυεθνικούς οργανισμούς, εξοικείωση με τις πολιτικές της ΕΕ, άριστη γνώση χειρισμού Η/Υ, άριστη γνώση της αγγλικής ή/και γαλλικής γλώσσας και ικανοποιητική γνώση άλλων γλωσσών της ΕΕ.
Διάρκεια: Ορισμένου χρόνου διάρκειας τριών έως πέντε ετών
Λήξη υποβολής αιτήσεων: 30/9/-2012
Πληροφορίες: https://erecruitment.eib.org/psp/er/EMPLOYEE/HRMS/c/HRS_HRAM.HRS_CE.GBL?Page=HRS_CE_HM_PRE

Environment and Social Specialist
Κριτήρια: Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών σε αντικείμενα όπως οι φυσικές επιστήμες, το περιβάλλον, η κοινωνιολογία, η ανθρωπολογία, τα οικονομικά, τουλάχιστον τριετής ή πενταετής εμπειρία σε πολυεθνικό αναπτυξιακό ή οικονομικό οργανισμό, άριστη εμπειρία ηλεκτρονικών εφαρμογών, άριστη γνώση χειρισμού Η/Υ, άριστη γνώση της αγγλικής ή/και γαλλικής γλώσσας και ικανοποιητική γνώση άλλων γλωσσών της ΕΕ.
Διάρκεια: Ορισμένου χρόνου διάρκειας τριών έως πέντε ετών
Λήξη υποβολής αιτήσεων: 30/9/-2012
Πληροφορίες: https://erecruitment.eib.org/psp/er/EMPLOYEE/HRMS/c/HRS_HRAM.HRS_CE.GBL?Page=HRS_CE_HM_PRE

Credit Risk Officer for banks, Corporates and /or the Public Sector
Κριτήρια: Πανεπιστημιακός τίτλος σπουδών στα αντικείμενα των Χρηματοοικονομικών ή Διοίκησης Επιχειρήσεων, τουλάχιστον τριετής ή πενταετής εμπειρία σε θέματα εκτίμησης χρηματοπιστωτικού κινδύνου, άριστη ικανότητα ανάλυσης χρηματοπιστωτικού κινδύνου σε οικονομικούς οργανισμούς και επιχειρήσεις, ικανοποιητική γνώση χειρισμού Η/Υ, πολύ καλή γνώση της αγγλικής ή/και γαλλικής γλώσσας και ικανοποιητική γνώση άλλων γλωσσών της ΕΕ.
Διάρκεια: Ορισμένου χρόνου διάρκειας τριών έως πέντε ετών
Λήξη υποβολής αιτήσεων: 30/9/-2012
Πληροφορίες: https://erecruitment.eib.org/psp/er/EMPLOYEE/HRMS/c/HRS_HRAM.HRS_CE.GBL?Page=HRS_CE_HM_PRE

Credit Risk Management - Loan Collateral Operations and Pledge Agreements
Κριτήρια: Πανεπιστημιακός τίτλος σπουδών στα χρηματοοικονομικά και στον οικονομικό κλάδο, τουλάχιστον τριετής ή πενταετής σχετική επαγγελματική εμπειρία σε τραπεζικό ή άλλο χρηματοοικονομικό ίδρυμα, ικανοποιητική γνώση χειρισμού Η/Υ, πολύ καλή γνώση του προγράμματος excel, πολύ καλή γνώση της αγγλικής ή/και γαλλικής γλώσσας.
Διάρκεια: Ορισμένου χρόνου διάρκειας τριών έως πέντε ετών
Λήξη υποβολής αιτήσεων: 30/9/-2012
Πληροφορίες: https://erecruitment.eib.org/psp/er/EMPLOYEE/HRMS/c/HRS_HRAM.HRS_CE.GBL?Page=HRS_CE_HM_PRE

Treasury Risk Analyst
Κριτήρια: Πανεπιστημιακός τίτλος σπουδών, κατά προτίμηση σε οικονομικό και χρηματοοικονομικό τομέα ή/και στα μαθηματικά, τουλάχιστον τριετής ή πενταετής προϋπηρεσία στον χρηματοοικονομικό τομέα, καλή γνώση Η/Υ, γνώση γλωσσών προγραμματισμού, κυρίως Visual Basic και SQL, πολύ καλή γνώση της αγγλικής ή/και γαλλικής γλώσσας.
Διάρκεια: Ορισμένου χρόνου διάρκειας τριών έως πέντε ετών
Λήξη υποβολής αιτήσεων: 30/9/-2012
Πληροφορίες: https://erecruitment.eib.org/psp/er/EMPLOYEE/HRMS/c/HRS_HRAM.HRS_CE.GBL?Page=HRS_CE_HM_PRE

Lawyer for Operational Programs & Technical Assistant Activities
Κριτήρια: Πανεπιστημιακός τίτλος νομικής, τουλάχιστον τριετής ή πενταετής προϋπηρεσία, κατά προτίμηση στο τραπεζικό, εμπορικό και ευρωπαϊκό δίκαιο, πολύ καλή γνώση χειρισμού Η/Υ, πολύ καλή γνώση της αγγλικής ή/και γαλλικής γλώσσας.
Διάρκεια: Ορισμένου χρόνου διάρκειας τριών έως πέντε ετών
Λήξη υποβολής αιτήσεων: 30/9/-2012
Πληροφορίες: https://erecruitment.eib.org/psp/er/EMPLOYEE/HRMS/c/HRS_HRAM.HRS_CE.GBL?Page=HRS_CE_HM_PRE

Derivatives Analyst
Κριτήρια: Πανεπιστημιακός ή μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών θετικής κατεύθυνσης, κατά προτίμηση στα μαθηματικά, τη στατιστική ή στα ποσοτικά χρηματοοικονομικά, εξειδίκευση σε γλώσσες προγραμματισμού, κυρίως στις Visual Basic και SQL, πολύ καλή γνώση της αγγλικής ή/και γαλλικής γλώσσας.
Διάρκεια: Ορισμένου χρόνου διάρκειας τριών έως πέντε ετών
Λήξη υποβολής αιτήσεων: 30/9/2012
Πληροφορίες: https://erecruitment.eib.org/psp/er/EMPLOYEE/HRMS/c/HRS_HRAM.HRS_CE.GBL?Page=HRS_CE_HM_PRE

Προσωπικό για call center στα Ιωάννινα

Προσωπικό ζητείται για call center στα Ιωάννινα. Υποχρεωτικά γνώσεις της γερμανικής γλώσσας.Και για μερική αποσχόληση.Πληροφορίες στα παρακάτω τηλέφωνα. Κινητό 6909034994, Σταθερό 26651-01564. κ.Τζιμα Ελενη.