Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Ερευνητής/τρια στο ΕΛΙΑΜΕΠ για το πρόγραμμα Μετανάστευσης

Το ΕΛΙΑΜΕΠ ζητά να προσλάβει έναν Ερευνητή/τρια για το ερευνητικό πρόγραμμα του ΕΛΙΑΜΕΠ για τη Μετανάστευση του οποίου υπεύθυνη είναι η Καθηγ. Άννα Τριανταφυλλίδου. Η θέση είναι πλήρους απασχόλησης, απαιτεί τακτική παρουσία στο γραφείο και είναι διαθέσιμη από 1η Οκτωβρίου 2012, αρχικά για έξι μήνες, με δυνατότητα ανανέωσης για ένα ακόμη χρόνο.

Βασικό αντικείμενο απασχόλησης
- Επίβλεψη των νεότερων ερευνητών και διεξαγωγή εμπειρικής έρευνας (όχι μόνο συλλογή των δευτερογενών δεδομένων ή βιβλιογραφικών πηγών, αλλά και διεξαγωγή συνεντεύξεων ή ομάδων εστιασμού)
- Συγγραφή επιστημονικών δημοσιεύσεων/ερευνητικών αναφορών, καθώς και κείμενα πολιτικής/εργασίας
- Δικτύωση με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και άλλους ενδιαφερόμενους φορείς (συμπεριλαμβανομένων των οργανώσεων των μεταναστών, της κοινωνίας των πολιτών) – παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας του ΕΛΙΑΜΕΠ για τη μετανάστευση, παρέμβαση σε δημόσιες συζητήσεις, προώθηση του έργου της ομάδας του ΕΛΙΑΜΕΠ για τη μετανάστευση μέσω του διαδικτύου
- Εργασίες διαχείρισης του ερευνητικού προγράμματος (τήρηση βιβλίων για τα ερευνητικά προγράμματα, οργάνωση συναντήσεων και συνεδρίων, ενημέρωση ιστοσελίδας ερευνητικών προγραμμάτων, κτλ).

Απαιτούμενα προσόντα
- Διδακτορικός τίτλος σε συναφές αντικείμενο (κοινωνιολογία, πολιτική, κοινωνική πολιτική ή ιστορία)
- Εμπειρία συμμετοχής σε διεθνείς ομάδες εργασίας ή/και η εμπειρία εποπτείας νεότερων ερευνητών θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα
- Έντονη εκδοτική δραστηριότητα
- Άριστη γνώση της Ελληνικής και της Αγγλικής γλώσσας. Η γνώση άλλων γλωσσών αποτελεί πλεονέκτημα
- Άριστος χειρισμός υπολογιστή και διαδικτύου, συμπεριλαμβανομένης και της χρήσης λογισμικού Excel
- Προηγούμενη ερευνητική εμπειρία. Σημαντική είναι επίσης η εμπειρία στην αναζήτηση πόρων
- Η εμπειρία στη διαχείριση ερευνητικών προγραμμάτων θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα.
  
Αποστολή βιογραφικών
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους σημείωμα μαζί με μια επιστολή εκφράζοντας το ενδιαφέρον τους για τη συγκεκριμένη ερευνητική θέση, καθώς και δύο δημοσιεύσεών (ακαδημαϊκό δοκίμιο ή άρθρο) του/της στην ελληνική ή αγγλική γλώσσα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση nina@eliamep.gr έως την 10η Ιουλίου 2012.

Ζητούνται από Κλινική της Γερμανίας

Ειδικευόμενοι Ιατροί Ορθοπεδικής και Πλαστικής Χειρουργικής
Ζητούνται από κλινική προηγμένης ιατρικής φροντίδας στην Στουτγκάρδη της Γερμανίας Ειδικευόμενοι Ιατροί για:
 - Χειρουργική Σπονδυλικής Στήλης, Νεύρο-ορθοπεδική και Σκολίωση
- Εσωτερικής Προθέσεις και Γενική Ορθοπεδική Ρευματικών παθήσεων
- Αθλητική Ορθοπεδική και Αθροσκοπική Χειρουργική
- Χειρουργική χεριών και Πλαστική Χειρουργική
- Αναισθησιολογία,

Η Κλινική του προσφέρει επεμβάσεις/θεραπείες/υπηρεσίες με όλες τις σύγχρονες μεθόδους που εφαρμόζονται σήμερα. Η κλινική του διαθέτει κέντρο σπονδυλικής στήλης, σκολίωσης, κύφωσης και νεύρο-ορθοπεδικής, επανορθωτική χειρουργική και χειρουργική άκρων.

Προσφέρονται
- Πολύ καλό εργασιακό κλίμα με πολλές πιθανότητες μετεκπαίδευσης (εξουσιοδότηση πλήρης εκπαίδευσης)
- Χρηματοδοτούμενη μετεκπαίδευση και διαμονή σε κοιτώνες της κλινικής όπως και πακέτα ένταξης στην κοινωνία της γραφικής πόλης (υποστήριξη σε αναζήτηση οικίας, νηπιαγωγείου, σχολείου, ψυχαγωγίας).
Αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα στο e-mail: eleni.takidou@grecruitment.com επισυνάπτοντας το πτυχίο, άδεια εξάσκησης επαγγέλματος και γλωσσικής επάρκειας.


Προκήρυξη θέσεων πρακτικής άσκησης (internships) στο Κοινωφελές Ίδρυμα Λάτση

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση προκηρύσσει δύο (2) θέσεις έμμισθης πρακτικής άσκησης (internships) διάρκειας τριών (3) μηνών με έναρξη την 2α Ιουλίου 2012 και λήξη την 30η Σεπτεμβρίου 2012. Η προκήρυξη απευθύνεται σε νέους από 23 έως 27 ετών, πτυχιούχους ή κατόχους μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (ανεξαρτήτως επιστημονικού πεδίου), και οι θέσεις αφορούν στα αντικείμενα: α) Διοικητική Υποστήριξη και β) Διαχείριση Αρχείου. Η περιοχή εργασίας είναι η Αθήνα. Υποβολή αιτήσεων έως 15 Ιουνίου 2012. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Ιδρύματος www.latsis-foundation.org.
 

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ζητά ειδικευόμενο/ή γιατρό στην πνευμονολογία











Εξειδικευμένη κλινική στις ασθένειες του πνεύμονος και στην χειρουργική του θώρακα στην περιφέρεια της περιοχής του Ρουρ και πλησίον της πόλης Ντόρτμουντ στη Γερμανία ζητά ειδικευόμενο/ή γιατρό στην πνευμονολογία (εσωτερική παθολογία).


Απαιτούμενα προσόντα:
- Πτυχίο στην ιατρική
- Γνώσεις στη γερμανική γλώσσα τουλάχιστον βαθμίδας Β2
- Ενδιαφέρον/εμπειρία στην πνευμονολογία είναι επιθυμητά

Προσφέρονται: 
- Δυνατότητα λήψης ειδικότητας σε μία κλινική-ιατρικό θεραπευτικό κέντρο εκ των κορυφαίων κλινικών για την πνευμονολογία
- Εργασία στην πνευμονολογία στο υψηλότερο ιατρικό επιστημονικό επίπεδο
- Ζωή και εργασία σε μία ελκυστική περιοχή, με υψηλή ποιότητα βιοτικού επιπέδου κοντά στα μεγάλα αστικά κέντρα της περιοχής του Ρουρ (Dortmund, Hessen, Bochum)
- Ισοδύναμο μισθό σύμφωνα με τους γερμανικούς κανόνες

Αποστολή βιογραφικών: jobs@twcon.de. Για πιθανές ερωτήσεις βρίσκεται στη διάθεσή σας η κ. Μαρία Αργυρού ( τηλ.: 211-8503084, e-mail: maria.argyrou@twcon.de).

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Άμεση πρόσληψη 45.000 υπαλλήλων σε Δήμους και Περιφέρειες

“Πράσινο φως” για τη άμεση πρόσληψη 45.000 υπαλλήλων σε Δήμους και Περιφέρειες μέσω μη κυβερνητικών οργανώσεων ανάβει απόφαση που υπογράφουν οι συναρμόδιοι Υπουργοί Εσωτερικών κ. Αν. Μανιτάκης, Διοικητής Μεταρρύθμισης κ. Π. Αποστολίδης, και Εργασίας κ. Αντ. Ρουπακιώτης. Οι προσλήψεις κοινωφελούς εργασίας είχαν παγώσει ως γνωστόν από τις 25 Απριλίου, οπότε με έγγραφο της αρμόδιας αρχής του επιχειρησιακού προγράμματος (ΕΠΑ-ΝΑΔ) εντάσσονταν στην αναστολή των προσλήψεων λόγω της προεκλογικής περιόδου. Όπως υπενθύμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Δ. Τσιόδρας οι προσλήψεις αφορούν συμβάσεις πεντάμηνης διάρκειας από φορείς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που συνεργάζονται με ΟΤΑ στο πλαίσιο του έργου “Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα”. Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και αναφέρεται σε 45.000 άτομα που θα απασχοληθούν στους Δήμους, κυρίως στους τομείς πρόνοιας και περιβάλλοντος. Πάντως, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ξεκαθάρισε ότι οι συγκεκριμένες προσλήψεις δεν αφορούν το Δημόσιο, διότι πραγματοποιούνται από μη κυβερνητικές οργανώσεις που συνεργάζονται με Δήμους και χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ. Ενώ για το ρόλο του ΑΣΕΠ τόνισε πως θα έχει απλά ρόλο επόπτη και ελεγκτή για τις διαδικασίες επιλογής των συμμετεχόντων.

15 θέσεις εξωτερικών συνεργατών στο ΕΚΕΦΕ “ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ”

Δεκαπέντε θέσεις εξωτερικών συνεργατών στα επιμέρους Ινστιτούτα του έχει προκηρύξει το ΕΚΕΦΕ “Δημόκριτος”.
 Οι νέες προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για θέσεις εξωτερικών συνεργατών αφορούν: Θέσεις στο Ινστιτούτο Πυρηνικών και Ραδιολογικών Επιστημών, καθώς και στο Ινστιτούτο Πληροφορικής. Συγκεκριμένα οι θέσεις είναι:
 - Μία θέση εξωτερικού επιστημονικού συνεργάτη για χρονικό διάστημα έξι μηνών στο Ινστιτούτο Πυρηνικών και Ραδιολογικών Επιστημών, Ενέργειας, Τεχνολογίας και Ασφάλειας. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210-6503426.
- Τέσσερεις θέσεις εξωτερικών συνεργατών για ένα έτος στο Ινστιτούτο Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210-6503166 και στο email: kourtis@iit.demokritos.gr
- Τρεις θέσεις εξωτερικών συνεργατών για ένα έτος στο Ινστιτούτο Πυρηνικής & Σωματιδιακής Φυσικής. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210-6503409 και στο email: cmarkou@inp.demokritos.gr
- Πέντε θέσεις εξωτερικών συνεργατών για ένα έτος (με δυνατότητα παράτασης έως 3 έτη) στο Ινστιτούτο Προηγμένων Υλικών, Φυσικοχημικών Διεργασιών, Νανοτεχνολογίας και Μικροσυστημάτων. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210-6503385 και στο email: dniarchos@ims.demokritos.gr
- Δύο θέσεις εξωτερικών συνεργατών για ένα έτος στο Ινστιτούτο Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών. Πληροφορίες στα email: sper@iit.demokritos.gr, και vangelis@iit.demokritos.gr
- Μία θέση εξωτερικού συνεργάτη για χρονικό διάστημα έξι μηνών στο Ινστιτούτο Πυρηνικών και Ραδιολογικών Επιστημών, Ενέργειας, Τεχνολογίας και Ασφάλειας. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210-6503820.

Για τις περισσότερες από τις παραπάνω θέσεις οι αιτήσεις των υποψηφίων και τα πλήρη βιογραφικά τους θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 20 Ιουνίου στη Γραμματεία Ειδικού Λογαριασμού του ΕΚΕΦΕ “Δημόκριτος” (Ταχυδρομική διεύθυνση: ΕΚΕΦΕ “Δημόκριτος”, Γραμματεία Ειδικού Λογαριασμού, ΤΘ 60228, 15310 Αγία Παρασκευή).

Τέσσερεις προσλήψεις πτυχιούχων στην ΕΣΕΕ

Τέσσερις συνεργάτες προτίθεται να προσλάβει η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) για την υλοποίηση της πράξης “Αναδιοργάνωση και ενίσχυση υπηρεσιών ΕΣΕΕ” με στόχο την αναδιοργάνωση επιχειρησιακών διεργασιών για την ΕΣΕΕ, για τις 13 Ομοσπονδίες Εμπορικών Συλλόγων της ΕΣΕΕ και 40 Εμπορικούς Συλλόγους. Οι αιτήσεις για τις θέσεις στην ΕΣΕΕ υποβάλλονται έως 4 Ιουνίου. Οι θέσεις κατανέμονται στις εξής ειδικότητες:
- Σύμβουλοι Εκπόνησης Πιλοτικών Μελετών Αναδιοργάνωσης (δύο θέσεις)
- Βοηθός Υπευθύνου Εργου (μία θέση)
- Επικεφαλής των Συμβούλων Υποστήριξης BPR (μία θέση).

Οι επιτυχόντες του διαγωνισμού θα πρέπει να διαθέτουν, μεταξύ άλλων, πτυχίο Πανεπιστημίου, καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και προϋπηρεσία τουλάχιστον δύο ετών στο αντικείμενο. Πρόσθετες γνώσεις και εμπειρία σε αντικείμενο συναφές με αυτό της πράξης θα ληφθούν υπόψη και θα συνεκτιμηθούν. Η διαδικασία αξιολόγησης περιλαμβάνει και συνέντευξη των ενδιαφερομένων που πληρούν τα απαραίτητα προσόντα. Το νέο προσωπικό θα απασχοληθεί με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, εκτός από τους δύο Συμβούλους Εκπόνησης Πιλοτικών Μελετών Αναδιοργάνωσης, οι οποίοι θα προσληφθούν με συμβάσεις μίσθωσης έργου. Αιτήσεις υποβάλλονται έως τη Δευτέρα, 4 Ιουνίου, ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή ή κούριερ είτε αυτοπροσώπως στην ταχυδρομική διεύθυνση: Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου Μητροπόλεως 42, T.Κ. 105 63, Αθήνα. Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Ιωάννα Παππά, ipappa@esee.gr.

77 προσλήψεις εποχικού προσωπικού

Εβδομήντα επτά θέσεις εποχικού προσωπικού για έργα κοινωφελούς χαρακτήρα ενέκρινε το Υπουργείο Εργασίας για την Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Ανάπτυξης και Ψυχοθεραπείας “Αθηνά”.
Εξήντα εκ των θέσεων αντιστοιχούν στον Πειραιά και αφορούν την παροχή προσωπικών υπηρεσιών φροντίδας περιθαλπομένων στο Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιώς “Μεταξά”.
Οι υπόλοιπες 17 θέσεις αντιστοιχούν στον Δυτικό Τομέα της Περιφέρειας Αττικής και, συγκεκριμένα, στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής “Αγία Βαρβάρα”.
Το προσωπικό που θα καλύψει τις θέσεις θα αναλάβει την δημιουργία ομάδας επείγουσας στήριξης νοσηλευομένων και εξωτερικών ασθενών που προέρχονται από ευπαθείς ομάδες και την παροχή προσωπικών υπηρεσιών συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης των νοσηλευομένων και των οικογενειών τους.

 

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Ζαχαροπλάστης για αραβικά γλυκά


Το Ζαχαροπλαστείο “Αριστον” στη Λευκωσία ζητά έναν ζαχαροπλάστη για την παρασκευή αραβικών γλυκών. Οι υποψήφιοι ζαχαροπλάστες πρέπει να έχουν εργασιακή προϋπηρεσία τουλάχιστον πέντε ετών και να μιλούν στοιχειωδώς αγγλικά.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν τα βιογραφικά τους σημειώματα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: ariston@spidernet.com.cy. Ο ζαχαροπλάστης που θα προσληφθεί θα αμείβεται με 1.100 ευρώ μηνιαίως. Επιπλέον πληροφορίες στο τηλέφωνο: 00357-22671067.

Γαριδοτρόφοι στη Κύπρο


Τρεις εξειδικευμένους εργάτες πρόκειται να προσλάβει γαριδοτροφείο (A.P.Z. Aquarium Ltd), το οποίο εδρεύει στη Λεμεσό. Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον τετραετή σχετική εμπειρία. Η υποβολή των αιτήσεων και των βιογραφικών γίνεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: seaqueen@cytanet.com.cy. Πρόσθετες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 00357-25991211.

Βαφέας και Ισιωτής αυτοκινήτων


Έναν βαφέα και έναν Ισιωτή αυτοκινήτων με εργασιακή πείρα στο αντικείμενο ζητά εταιρεία στη Λευκωσία.
Οι απολαβές των θέσεων θα ανέρχονται στα 1.545 ευρώ έκαστη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους και τα βιογραφικά τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση: sappiou@dl.mlsi.gov.cy (πρέπει να αναγράφεται η εθνική αναφορά Eures: 136640). Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στο τηλέφωνο: 00357-22403000.

ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ


Εργάτες, καλλιεργητές και οικιακοί βοηθοί

Θέση: Οικιακή Βοηθός
Τόπος: Μέσα Χωριό, Πάφος
Προϋποθέσεις: καλή γνώση αγγλικών
Αιτήσεις: αποστολή επιστολής και βιογραφικού στην ηλ. διεύθυνση: ppanayi@dl.mlsi.gov.cy
Επικοινωνία: τηλ. 00357-99304414/26821666

Θέση: Καλλιεργητές φυτών (4 θέσεις)
Τόπος: Αγία Φύλαξις, Λεμεσός
Προϋποθέσεις: εργασιακή πείρα μέχρι δύο έτη, καλή γνώση αγγλικών
Αιτήσεις: τηλεφωνική επικοινωνία με τον εργοδότη
Επικοινωνία: τηλ. 00357-99445790/25733851

Θέση: Οικιακή Βοηθός
Τόπος: Εκάλη, Λεμεσός
Προϋποθέσεις: γνώση αγγλικών και πείρα ως οικιακή βοηθός
Αιτήσεις: τηλεφωνική επικοινωνία με τον εργοδότη
Επικοινωνία: τηλ. 00357-99334233/25827320


Θέση: Καθαρίστρια Κουζίνας/Λάντζα
Τόπος: Παραλίμνι, Αμμόχωστος
Προϋποθέσεις: γνώση αγγλικών, προηγούμενη πείρα δεν απαιτείται
Εργοδότης: The Club House Restaurant
Μισθός: 951 ευρώ μηνιαίως
Αιτήσεις: τηλεφωνική επικοινωνία με τον εργοδότη (κ. Γιώργος Δημητρίου)
Επικοινωνία: τηλ. 00357-99442368/23822882

Θέση: Εργάτης-τρια
Τόπος: Πάφος
Προϋποθέσεις: εργασιακή πείρα, από δύο έως πέντε έτη, και γνώση γεωργικών εργασιών, άδεια οδήγησης Β για οχήματα μέχρι 3.500 kg και μέχρι 8 επιβατών πλην του οδηγού 8 (Δ, ΕΑ, ΕΒ)
Μισθός: 767 ευρώ μηνιαίως
Αιτήσεις: αποστολή επιστολής και βιογραφικού στην ηλ. διεύθυνση: ppanayi@dl.mlsi.gov.cy
Επικοινωνία: τηλ. 00357-26821666


Θέση: Εργάτες Γεωργίας (2 θέσεις)
Τόπος: Λεμεσός
Προϋποθέσεις: εργασιακή πείρα μέχρι δύο έτη στην καλλιέργεια μηλοειδών και πυρηνόκαρπων
Αιτήσεις: τηλεφωνική επικοινωνία με τον εργοδότη
Επικοινωνία: τηλ. 00357-99494229

Θέση: Οδηγός/Διανομέας (συλλογή επεξεργασίας και παροχής νερού)
Τόπος: Λουβαράς, Λεμεσός
Προϋποθέσεις: άδεια οδήγησης για φορτηγά με μεικτό βάρος επτάμισι τόνους και πάνω
Μισθός: 850 ευρώ μηνιαίως
Αιτήσεις: τηλεφωνική επικοινωνία με τον εργοδότη
Επικοινωνία: τηλ. 00357-99724440



Θέση: Εργάτης Κτηνοτροφίας
Τόπος: Ξυλοφάγου, Λάρνακα
Προϋποθέσεις: να γνωρίζει από άρμεγμα
Αιτήσεις: τηλεφωνική επικοινωνία με τον εργοδότη
Επικοινωνία: τηλ. 00357-99682631


Θέση: Οικιακή βοηθός
Τόπος: Παρεκκλησιά, Λεμεσός
Προϋποθέσεις: εργασιακή πείρα έως δύο έτη
Αιτήσεις: αποστολή επιστολής και βιογραφικού στον εργοδότη: nlanda@dl.mlsi.gov.cy
Επικοινωνία: τηλ. 00357-25827327/25634750.

Θέση: Βοηθός Κουζίνας-Ψήστης
Τόπος: Τερσεφάνου, Λάρνακα
Προϋποθέσεις: να γνωρίζει να ψήνει στα κάρβουνα και να έχει πείρα στον χειρισμό κρεάτων
Εργοδότης: «Μεζεδοκαμώματα»
Μισθός: 855 ευρώ μηνιαίως
Αιτήσεις: τηλεφωνική επικοινωνία με τον εργοδότη
Επικοινωνία: τηλ. 00357-99466518

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Ζητείται Τεχνολόγος για τη στελέχωση τμήματος Πυρηνικής Ιατρικής


Ο Όμιλος ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ με ηγετική θέση στο χώρο της Υγείας στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξής του επιθυμεί να προσλάβει για πλήρη απασχόληση Τεχνολόγο για τη στελέχωση του τμήματος ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ.

Απαραίτητα προσόντα:
- Πτυχίο ΤΕΙ Ραδιολογίας-Ακτινολογίας
- Γνώση της Αγγλικής γλώσσας
- Γνώση Η/Υ
- Διάθεση για ενασχόληση κυρίως με την Πυρηνική Ιατρική, αλλά και με άλλα τμήματα
- Εργασία σε βάρδιες
- Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις για τους άνδρες υποψηφίους

Προσφέρονται:
- Συνεχής εκπαίδευση
- Άριστες συνθήκες εργασίας

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν τα βιογραφικά τους σημειώματα αναγράφοντας τον κωδικό της θέσης στο Fax: 210-6966054.

ΓΙΑ BSB ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Ζητείται Υπεύθυνος Πωλήσεων
Υπεύθυνος πωλήσεων ζητείται από εταιρεία για επαγγελματική σταδιοδρομία στις BSB πωλήσεις Βιομηχανικών προϊόντων. Ο κάτοχος της θέσης θα έχει ως αντικείμενο την προώθηση και εξασφάλιση της πώλησης του συνόλου των προϊόντων της εταιρείας, εργαζόμενος με συγκεκριμένο σύστημα πωλήσεων, καθώς και την φροντίδα της έγκαιρης και σωστής γνώσης της αγοράς και του ανταγωνισμού, καθώς και στην στόχευση της αύξησης του μεριδίου αγοράς της εταιρείας στα καταστήματα αυτά.

Επιθυμητά προσόντα:
- Πτυχίο Ανωτάτης Σχολής
- Ηλικία έως 32 ετών (εκπληρωμένη στρατ. θητεία)
- Διετής προϋπηρεσία σε καλά οργανωμένο τμήμα πωλήσεων, κατά προτίμηση καταναλωτικών αγαθών
- Δυνατότητα ταξιδιών στον ευρύτερο χώρο της Ν. Ελλάδας (έδρα  η Αθήνα)
- Καλή γνώση Η/Υ και Αγγλικής γλώσσας.

 Η εταιρεία προσφέρει:
- μισθός & bonus βασισμένο σε αποτελέσματα
- εταιρικό αυτοκίνητο
- laptop, κινητό τηλέφωνο
- ομαδική ασφάλιση

Βιογραφικά στο Fax: 210-7258 502.

Ζητείται Ηλεκτρονικός-Πωλητής

Από την ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΣΙΟΣ ΑΕ ζητείται Ηλεκτρονικός-Πωλητής με αρμοδιότητες την δημιουργία BATTERY PACK σε εργαστήριο επισκευών, την παρακολούθηση των minimum stock προϊόντων στο εργαστήριο της εταιρείας, και τις πωλήσεις Λιανικής-χονδρικής στο χώρο της έκθεσης της εταιρείας.

Προσόντα:
- Πτυχιούχος ΤΕΙ ή Σιβιτανίδιου ή ισότιμης άλλης σχολής
- Ηλικίας 24-39 ετών άνευ στρατιωτικών υποχρεώσεων
- Καλή γνώση Η/Υ & Αγγλικής γλώσσας
- Κάτοχος άδειας οδήγησης ΙΧ
- Ικανότητα επικοινωνίας & διαπραγμάτευσης-πνεύμα συνεργασίας.

Η εταιρεία προσφέρει μηνιαίο μισθό + ετήσιο Bonus.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν βιογραφικά στο fax: 210-6432728.  

Ζητείται προσωπικό για call center

Η ONLINE SALES-call center services ζητά άμεσα για τη στελέχωση των νέων της τμημάτων στην Αθήνα 10 άτομα για το τμήμα  εισερχομένων κλήσεων (inbound), άνω των 25 ετών για λογαριασμό κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών, 7 άτομα για το τμήμα προώθησης (outbound) προϊόντων σταθερής & κινητής τηλεφωνίας, 10 άτομα για το τμήμα προώθησης (outbound) τραπεζικών προϊόντων στο τμήμα πιστωτικών καρτών για λογαριασμό μεγάλου τραπεζικού ομίλου με διεθνή παρουσία.
Παρέχονται: Βασικός Μισθός, επιπλέον Bonus, ασφάλιση ΙΚΑ. Τηλέφωνο: 211-1066460.

Ζητούνται Πωλητές στη Θεσσαλονίκη

Η Ιατρική Εξυπηρέτηση EXPRESS SERVICE στα πλαίσια της διαρκούς επέκτασής της προσφέρει για τη στελέχωση νέου τμήματος door to door στο τμήμα πωλήσεων θέσεις εργασίας για πλήρη απασχόληση σε κυρίες και κυρίους ηλικίας από 20 έως 30 ετών. Απαραίτητη προϋπόθεση για τους άνδρες είναι να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.

Προσφέρονται:
- Βασικός μισθός – 850 ευρώ μικτά για άγαμους και 935 ευρώ μικτά για έγγαμους
- Ασφάλεια ΙΚΑ
- Πλήρης απασχόληση
- Πριμ απόδοσης
- EXTRA PRIM
- Ασφάλεια Express Service
Για προσωπική συνέντευξη απευθυνθείτε στα τηλέφωνα: 2310-282170, 2310-282174, 2310-282171,2310-282178, από τις 07.00 πμ έως 23:00 μμ. Οι θέσεις εργασίας αφορούν μόνο τη Θεσσαλονίκη.

Ζητείται Υπεύθυνος Ταμείων

Ζητείται από τα JUMBO στην Κόρινθο δυναμικό και υπεύθυνο άτομο για να εργαστεί ως Υπεύθυνος/νη Ταμείων.

Απαραίτητα Προσόντα:
- Προϋπηρεσία σε θέση υπεύθυνου καταστήματος το λιγότερο 2 έτη
- Πτυχίο ΤΕΙ
- Χειρισμός Η/Υ
- Δυναμικότητα, υπευθυνότητα, ανεπτυγμένη ικανότητα οργάνωσης και επικοινωνίας
- Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις για τους άνδρες υποψήφιους
- Ηλικία έως 48 ετών.

Αποστολή βιογραφικού στο φαξ: 210-4805242.

Ζητούνται Πωλήτριες στη Θεσσαλονίκη

Πωλήτριες Λιανικής για τη Θεσσαλονίκη ζητά η εταιρεία BSB.

Απαραίτητα προσόντα:  
- Προϋπηρεσία στο χώρο της ένδυσης
- Ευχάριστη προσωπικότητα με ταλέντο στην πώληση & ενδιαφέρον για το χώρο της μόδας
- Επιθυμητή η γνώση της Αγγλικής γλώσσας
- Ηλικία έως 23 ετών .

Η ΒSB προσφέρει εξαιρετικές συνθήκες εργασίας, αξιοκρατικό περιβάλλον, ανταγωνιστικές αποδοχές και δυνατότητα εξέλιξης. Τηλέφωνο: 2310-251917, 2310-269511.

Ζητείται Recruitment Administrator

Η Worldwide Organisation, η μεγαλύτερη εταιρεία Μάρκετινγκ και Πωλήσεων στην Πελοπόννησο, αναζητά για πλήρη απασχόληση ένα νέο έως 32 ετών για την θέση του Recruitment Administrator.

Απαραίτητα Προσόντα:
- Άπταιστη γνώση Αγγλικών γραπτά και προφορικά
- Άριστη γνώση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών
- Πτυχίο σχετικό με Διοίκηση Επιχειρήσεων
- Πρωτοβουλία
- Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις

Επιθυμητά προσόντα:
- Γνώση Ιταλικών ή Τουρκικών θα εκτιμηθεί
- Προϋπηρεσία στις πωλήσεις θα ληφθεί υπόψη.

Προσφέρεται πλήρες πακέτο αποδοχών/ασφάλισης, μόνιμη συνεργασία και δυνατότητα καριέρας. Υπεύθυνος επικοινωνίας: Κουκουλάρης Σταμάτης. Τηλέφωνο:
2610-344139.