Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Ζητούνται πωλητές από τον Όμιλο Pepsico

Πωλητές και πωλήτριες για το Ρέθυμνο, τη Φθιώτιδα, την Κω, την Ηλεία και την Πάρο επιθυμεί να προσλάβει ο όμιλος Pepsico, ο οποίος αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από την Tasty Foods στον τομέα παραγωγής και πώλησης snacks και την Pepsico-HBH, στα μη αλκοολούχα ποτά αντίστοιχα.
Οι νέοι συνεργάτες θα πρέπει να διαθέτουν εμπειρία στις πωλήσεις καταναλωτικών προϊόντων, απολυτήριο λυκείου ή πτυχίο ανώτερης εκπαίδευσης, ανεπτυγμένη ικανότητα επικοινωνίας και διαπραγμάτευσης, εργατικότητα, συνέπεια, επαγγελματισμό, δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου, ενώ οι άνδρες θα πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές υποχρεώσεις τους. Ακόμη, οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν μόνιμη κατοικία στις περιοχές όπου επιθυμούν να εργαστούν.
Η εταιρεία προσφέρει δυναμικό περιβάλλον εργασίας, ελκυστικό πακέτο αποδοχών και κινήτρων, δυνατότητες εξέλιξης και ανάπτυξης, αυτοκίνητο και κινητό τηλέφωνο εταιρείας.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται επαρκώς για τις θέσεις της εταιρείας, αλλά και τον τρόπο υποβολής βιογραφικών στην ηλεκτρονική σελίδα www.pepsicocareers.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου