Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Συνεργάτες ζητά η Worldbridge


Νέους συνεργάτες επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της η Worldbridge-Υπηρεσίες Πληρωμών ΑΕ. Ειδικότερα, η εταιρεία, η οποία αποτελεί τον κύριο αντιπρόσωπο της Western Union στην Ελλάδα, θα προσλάβει υπεύθυνους ανάπτυξης δικτύου (σημείων πώλησης) για τις περιοχές: Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Στερεά Ελλάδα.
Οι κάτοχοι των θέσεων θα πρέπει να έχουν έδρα την Αθήνα, Λαμία ή Θήβα, να διαθέτουν τουλάχιστον τριετή προϋπηρεσία στις πωλήσεις, ανώτερη ή ανώτατη εκπαίδευση και ηλικία 26 έως 45 ετών. Ακόμη, θα πρέπει να έχουν δίπλωμα αυτοκινήτου και δικό τους αυτοκίνητο, ενώ θα πρέπει να γνωρίζουν καλά την ελληνική και την αγγλική γλώσσα. Τέλος, οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν καλή γνώση χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή και δυνατότητα ταξιδιών και διανυκτερεύσεων εκτός τόπου διαμονής.
Θα προτιμηθούν όσοι έχουν εμπειρία από πωλήσεις στον τομέα των υπηρεσιών door to door. Η εταιρεία καλύπτει τα έξοδα μετακίνησης και επικοινωνίας και προσφέρει βασικό μισθό και bonus σε μηνιαία βάση. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκέπτεστε την ηλεκτρονική σελίδα της εταιρείας http://www.worldbridge.gr , ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν τα βιογραφικά τους στα email: Julie.tzoanou@worldbridge.gr και Theodore.karageorgos@worldbridge.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου