Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Ζητείται Γενικός Διευθυντής

Μεγάλη εταιρεία ειδών σπιτιού ζητά άτομο για τη θέση Γενικού Διευθυντή. Απαραίτητη τριετής προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση. Αποστολή βιογραφικών: e.makriyianni@boconcept.com.gr.

Ζητούνται γιατροί στην Κρήτη

Η Ιατρική Φροντίδα Κρήτης ζητά ιατρούς Παθολόγους, Γενικούς Ιατρούς ή άνευ ειδικότητας, για εξάμηνη ή δωδεκάμηνη συνεργασία. Απαραίτητη κρίνεται η γνώση ξένων γλωσσών. Οι ενδιαφερόμενοι, καλούνται να υποβάλουν βιογραφικό σημείωμα με πλήρη έκθεση της επαγγελματικής τους εμπειρίας στο e-mail: pr@cretanmedicare.gr ή στο φαξ: 28970-24064. Επίσης, για επιπλέον πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κ. Αθανάσιο Διαμαντάκη στο τηλ.: 6944542574.         

Ζητείται προσωπικό για Κέντρο Αποκατάστασης

Από το Κέντρο Αποκατάστασης ANIMUS ζητούνται για απασχόληση άτομα των παρακάτω ειδικοτήτων: ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτριών (προϋπηρεσία απαραίτητη), ΤΕ Νοσηλευτριών, ΤΕ Λογοθεραπευτών, ΔΕ Βοηθών Φυσιοθεραπευτών (προϋπηρεσία απαραίτητη), ΤΕ Φυσιοθεραπευτών, ΤΕ Εργοθεραπευτών, Ιατρών άνευ ειδικότητας και Διοικητικό Προσωπικό-Γραμματεία. Αποστολή Βιογραφικών στο e-mail: ioan@animus.com.gr και στο φαξ: 2410-851566.

Ζητείται καθηγητής πληροφορικής

Ζητείται έμπειρος καθηγητής πληροφορικής να διδάξει το Civil 3d σε εξειδικευμένο εκπαιδευτικό κέντρο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Τηλέφωνο: 2310-501970, e-mail: studies@infotech.edu.gr.

Άτομα για τηλεφωνικές πωλήσεις

Ζητούνται agent για call center στο Κορωπί για τηλεφωνικές πωλήσεις CYTA-HOL-WIND. Προμήθειες 20-30 ευρώ/σύνδεση η 500-700 ευρώ το μήνα. Ωράριο 4-8 ώρες. Εμπειρία επιθυμητή. Κώδ. θέσης CC(SW)0311. Βιογραφικό στο aegean-telcom@cyta.gr, φαξ: 211-8001013, τηλ.: 211-8004540.

Ζητείται γραμματέας

Ζητείται γραμματέας, πτυχιούχος ΠΑΠΙ/ΑΣΟΕΕ, κάτοχος Proficiency και πιστοποιητικού γνώσεων Η/Υ, με απαραίτητες οργανωτικές και επικοινωνιακές ικανότητες, επιθυμητή προϋπηρεσία, έως 28 ετών. Βιογραφικά στο exec_opt@otenet.gr.   

Ζητούνται μάγειρες-σεφ


Ζητείται νέα μαγείρισσα σχολής στη Νάξο

Για εστιατόριό στη Νάξο ζητείται νέα μαγείρισσα σχολής, για τη θέση της υπευθύνου κουζίνας και ως βοηθός του εργοδότη για τις εξωτερικές εργασίες. Απαραίτητα δίπλωμα οδήγησης και πτυχίο αγγλικής. E-mail: avalinaxos@hotmail.com. Τηλ: 22850-26972, 6944542695.   
                                   

Ζητείται μάγειρας-σεφ

Για περίοδο 5 μηνών (Μάιο-Σεπτέμβριο) ζητείται μάγειρας-σεφ σε ελληνική-μεσογειακή κουζίνα και ψάρια-θαλασσινά. E-mail: Liatero@hotmail.com.

Ζητούνται αγγλόφωνοι εκπαιδευτικοί

Ιδιωτικό σχολείο με τις πιο σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας ζητά να προσλάβει ξεχωριστούς εκπαιδευτικούς (Δασκάλους, Νηπιαγωγούς και Καθηγητές Αγγλικής Φιλολογίας) με πάθος για την εκπαίδευση και την επαγγελματική τους εξέλιξη. Ιδανικό προφίλ: η μητρική γλώσσα τα Αγγλικά. e-mail: info@protypo-euroschool.edu.gr, τηλ.: 210-9618626, φαξ: 210-9618508.         

Ζητούνται δάσκαλοι και καθηγητές στον Πύργο Ηλείας

Εκπαιδευτικός όμιλος αναζητά για πλήρη ή μερική απασχόληση στον Πύργο Ηλείας:
1) καθηγητές, -τριες Αγγλικής, Γαλλικής και Γερμανικής γλώσσας, απόφοιτους ΑΕΙ.
2) δάσκαλους ,-ες, απόφοιτους ΑΕΙ.
Απαραίτητα προσόντα: ελάχιστη 3ετής προϋπηρεσία στην εκπαίδευση και άριστη γνώση χειρισμού Η/Υ. Αποστολή Βιογραφικού Σημειώματος στο infofp@otenet.gr.

Ζητούνται δύο νέες δικηγόροι

Δικηγορικό γραφείο στο κέντρο του Κολωνακίου ζητά δύο νέες δικηγόρους για μόνιμη συνεργασία. Απαραίτητη η άριστη γνώση Η/Υ. Η γνώση ξένων γλωσσών θα θεωρηθεί πρόσθετο προσόν. Αποστολή βιογραφικών στο e-mail: velakilaw@otenet.gr.

Ζητείται Υπεύθυνος Εισαγωγών-Εξαγωγών


Ζητείται Υπεύθυνος Εισαγωγών-Εξαγωγών με τα ακόλουθα προσόντα:
1. Άριστη γνώση Η/Υ, επιθυμητή γνώση ERP (συστήματα)
2. Γνώση αγγλικών και ιταλικών
3. Σχετική προϋπηρεσία σε σχετική εργασία τουλάχιστον 3 χρόνια
4. Απόφοιτος Λογιστικής, τουλάχιστον ΤΕΙ
E-mail: covita@otenet.gr ή payroll.covita@gmail.com. Τηλ: 23820-22841 ή 23820-82910.

Ζητείται Πολιτικός Μηχανικός

Ζητείται Πολιτικός Μηχανικός με σημαντική εμπειρία σε κοστολόγηση και επίβλεψη εμπορικών κτηρίων. Απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η τριβή με την γερμανική κουλτούρα και η καλή γνώση της γερμανικής γλώσσας. Αν έχετε φιλοδοξίες για την ανάδειξή σας στα πλαίσια μιας δεμένης και ακούραστης ομάδας, στείλτε το βιογραφικό στο e-mail: cvmail4@gmail.com.

3μηνες συμβάσεις έργου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο

Για 1 Διδάκτορα & 3 μεταπτυχιακούςφοιτητές

Το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών & Πολιτικών Επιστημών-ΕΛΚΕ, στο πλαίσιο της πράξης “Σχέδιο Δράσης για τις Θεματικές Προτεραιότητες του ΕΠ-Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007-2013 (Ανάπτυξη Οδικού Χάρτη για την αναβάθμιση της λειτουργίας των Διοικητικών Υπηρεσιών του Πάντειο Πανεπιστημίου”, προτίθεται να απασχολήσει με σύμβαση έργου τρεις (3) μεταπτυχιακούς φοιτητές:
- 1 θέση για το έργο: Συλλογή και καταγραφή όλων των απαραίτητων στοιχείων που αφορούν την αποτύπωση της υπάρχουσας κατάστασης του Ιδρύματος
- 1 θέση για το έργο: Επεξεργασία και ταξινόμηση των στοιχείων που αφορούν την αποτύπωση της υπάρχουσας κατάστασης του Ιδρύματος
- 1 θέση για το έργο: Στατιστική επεξεργασία και απεικόνιση των στοιχείων που αφορούν την αποτύπωση της υπάρχουσας κατάστασης του Ιδρύματος.
Απαιτούμενα προσόντα:
Λόγω της ιδιαιτερότητας και της ανάγκης εχεμύθειας που προβλέπεται από τη φύση
του έργου, και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο εγκεκριμένο ΤΔΕ οι Μεταπτυχιακοί συνιστάται να είναι φοιτητές του Παντείου Πανεπιστημίου.
1. Πτυχίο Παντείου Πανεπιστημίου
2. Φοίτηση σε Μεταπτυχιακό Τμήμα του Παντείου Πανεπιστημίου
3. Πιστοποιημένη γνώση χρήσης Η/Υ
4. Καλή γνώση Αγγλικής γλώσσας
Επιπλέον προσόντα που θα προσμετρηθούν:
1. Καλή γνώση 2ης ξένης γλώσσας (Γαλλικά, Ιταλικά ή Γερμανικά)
2. Απασχόληση σε ερευνητικό πρόγραμμα
3. Καλή γνώση στατιστικής που θα αποδεικνύεται από τον βαθμό σε αντίστοιχο
μάθημα προπτυχιακού ή μεταπτυχιακού επιπέδου ή άλλο τίτλο.
Διάρκεια σύμβασης: τρεις μήνες (3). Αμοιβή: Η συνολική αμοιβή ανέρχεται σε 2.767,50 ευρώ συνολικά έκαστος συμπεριλαμβανομένων όλων των νόμιμων κρατήσεων. Επιπλέον, η Σχολή ζητά να καλύψει μία θέση Διδάκτορα για το έργο: “Καταγραφή και συγκριτική αξιολόγηση της υφιστάμενης διοικητικής & οικονομικής κατάστασης του Παντείου Πανεπιστημίου με άλλες υπάρχουσες δομές του εξωτερικού”. Απαιτούμενα προσόντα:
- Πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμο αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της
αλλοδαπής και σε περίπτωση που οι τίτλοι έχουν αποκτηθεί στην αλλοδαπή να
κατέχουν και πράξη αναγνώρισης
- Μεταπτυχιακό Δίπλωμα
- Άριστη γνώση Αγγλικής γλώσσας.
Διάρκεια σύμβασης: τρεις μήνες (3). Αμοιβή: Η συνολική αμοιβή ανέρχεται σε 2.767,50 ευρώ συμπεριλαμβανομένων όλων των νόμιμων κρατήσεων. Επισημαίνεται ότι κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλει αίτηση μόνο για 1 θέση.
Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του ΕΛΚΕ Παντείου Πανεπιστημίου (www.elke.panteion.gr/Ειδικός Λογαριασμός), και στην ιστοσελίδα της Διαύγειας http:/ /diavgeia.gov.gr.

Ζητείται ωρομίσθιος καθηγητής με την ειδικότητα του Πλοιάρχου

Η Δημόσια Σχολή Εμπορικού Ναυτικού Σωστικών-Πυροσβεστικών Μέσων Ασπροπύργου (ΔΣΕΝ/ΣΠΜ/ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ), προτίθεται να προσλάβει για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών έναν ωρομίσθιο Καθηγητή με την ειδικότητα του Πλοιάρχου Α΄ τάξης ΕΝ.
Απαραίτητα Δικαιολογητικά:
1. Αίτηση συμμετοχής
2. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της Αστυνομικής Ταυτότητας
3. Επικυρωμένοι Τίτλοι Σπουδών και αποδεικτικά εξειδικευμένων γνώσεων κατά περίπτωση
4. Αποδεικτικά επαγγελματικής προϋπηρεσίας κατά περίπτωση
5. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο Ναυτικού Φυλλαδίου, προκειμένου για εν ενεργεία Ναυτικούς “σελίδα με στοιχεία Ναυτικού και τελευταία απόλυση”.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη ΔΣΕΝ/ΣΠΜ/ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ, στα τηλέφωνα: 210-5574246, -5574204, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, καθώς επίσης και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.yen.gr.

Το ΕΚΕΒΙ ζητά στέλεχος οικονομικής διαχείρισης

Σύμφωνα με την από 229/14-03-2012 απόφαση του ΔΣ το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ), προτίθεται να αναθέσει με σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου το έργο της οικονομικής του διαχείρισης σε ένα (1) προς πρόσληψη στέλεχος.
Απαιτούμενα Προσόντα:
- Πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ οικονομικής κατεύθυνσης της ημεδαπής ή ισοτίμου και
αναγνωρισμένου της αλλοδαπής
- Αποδεδειγμένη επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον τριών (3) ετών, μετά
το πέρας των σπουδών, ως βοηθός λογιστή ή λογιστής σε μηχανογραφημένο λογιστήριο
- Καλός χειρισμός λογιστικών προγραμμάτων Η/Υ.
Επιθυμητά Προσόντα:
- Εμπειρία στην υποστήριξη της οικονομικής διαχείρισης συγχρηματοδοτούμενων από τα Διαρθρωτικά Ταμεία της ΕΕ έργων και προγραμμάτων.
Η διάρκεια της σύμβασης έργου ορίζεται σε δώδεκα (12) μήνες.
Διάρκεια και όροι απασχόλησης:
Η συνολική αμοιβή για το περιγραφόμενο έργο ορίζεται σε είκοσι δύο χιλιάδες
και εξακόσια ένα ευρώ (22.601 ευρώ). Στο ποσό αυτό συμπεριλαμβάνονται ο
ΦΠΑ και οι νόμιμες κρατήσεις.
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: Μέχρι την 20/4/2012 και ώρα 12:00 μμ.
Εθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ), Αθανασίου Διάκου 4, Αθήνα 11742,
Υπόψη κ. Μαίρης Μπαϊρακτάρη.

Πρόσληψη 2 ατόμων ΤΕ Λογιστών στο ΥΠ.ΠΟ.

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη των αναγκών υλοποίησης των ενταγμένων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Εκπαίδευση και διά βίου Μάθηση” έργων ΕΣΠΑ, της Διεύθυνσης Μουσείων, Εκθέσεων και Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων, τα οποία συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο-ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους, που εδρεύει στην Αθήνα και συγκεκριμένα:
- Υπηρεσία: Διεύθυνση Μουσείων, Εκθέσεων και Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων
Έδρα: Αθήνα
- Ειδικότητα: ΤΕ Λογιστών
- Διάρκεια σύμβασης: 12 μήνες με δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης έως τη λήξη του έργου
- Αριθμός ατόμων: 2


Κύρια προσόντα:
1. Πτυχίο ή δίπλωμα ΤΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (ΠΣΕ) ΤΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας ή το ομώνυμο πτυχίο ΚΑΤΕΕ ή ισότιμος τίτλος της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας.
2. Γνώση Χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: (i) επεξεργασίας κειμένων, (ii)
υπολογιστικών φύλλων και (iii) υπηρεσιών διαδικτύου.
Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

Προσλήψεις προσωπικού στο ΕΛΚΕΘΕ

Σε προσλήψεις ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων για τις ανάγκες προγραμμάτων και ερευνητικών έργων θα προχωρήσει το Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ). Πρόκειται για τις παρακάτω προκηρύξεις:
- Προκήρυξη τριών θέσεων για τις ανάγκες του προγράμματος ''Λειτουργία και Ανάπτυξη Ενυδρείου Κρήτης Cretaquarium Θαλασσόκοσμος''
- Προκήρυξη τριών θέσεων Τεχνολόγου Ιχθυολόγου
- Προκήρυξη μιας θέσης Βιολόγου-Ωκεανογράφου στα πλαίσια του ερευνητικού έργου ''Βιολογία & Οικολογία Φυκών'' πρόγραμμα ''TOTAL''
- Προκήρυξη μιας θέσης Μεταπτυχιακού Υποτρόφου στα πλαίσια του προγράμματος ''BIOEXPLORE''
- Προκήρυξη μιας θέσης Τεχνικού στα πλαίσια του ερευνητικού προγράμματος ''ΕΥΑΓΟΡΑΣ (INTERREG,Ελλάδα-Κύπρος 2007-2013)''
- Προκήρυξη μιας θέσης Βιολόγου μεταδιδακτορικού ερευνητή στα πλαίσια του ερευνητικού προγράμματος ''MEDISEH''
- Προκήρυξη μίας θέσης Βιολόγου στα πλαίσια του προγράμματος ''COCONET''
- Προκήρυξη μίας θέσης πτυχιούχου Ιχθυολογίας (ΤΕ) για τις ανάγκες του ερευνητικού προγράμματος ''BioExplore''
Περισσότερες πληροφορίες στο ΕΛΚΕΘΕ. Το πλήρες κείμενο των προκηρύξεων στην ιστοσελίδα του φορέα ΕΛΚΕΘΕ.

Σε 543 προσλήψεις προχωρά η ΕΕ

543 υπαλλήλους πρόκειται να προλάβει η Ευρωπαϊκή Ένωση με δύο μεγάλους διαγωνισμούς τους οποίους θα διενεργήσει και από τους οποίους 296 άτομα προορίζονται για διοικητικό προσωπικό και 247 ως συμβασιούχοι στον τομέα των κτηρίων.  
Συγκεκριμένα, η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού από τον πρώτο διαγωνισμό που σκοπεύει να διενεργήσει πρόκειται να προχωρήσει στην πρόσληψη 296 διοικητικών υπαλλήλων, βαθμού AD 5 και AD 7, με ειδικότητες στους ακόλουθους τομείς: α) Ευρωπαϊκή Δημόσια Διοίκηση, β) Νομικός Τομέας, γ) Ελεγκτική, δ) Επικοινωνία, ε) Εξωτερικές Σχέσεις.
Το τμήμα του διαγωνισμού για διοικητικούς υπαλλήλους χωρίζεται σε δύο μέρη. Το πρώτο που αφορά υπαλλήλους βαθμού ΑD5 που απευθύνεται σε νέους πτυχιούχους που δεν έχουν εργασιακή πείρα, και το δεύτερο που απευθύνεται σε υπαλλήλους βαθμού ΑD 7, πτυχιούχους με τουλάχιστον εξαετή (εάν οι σπουδές τους ήταν 4ετής διάρκειας) ή επταετή (εάν οι σπουδές τους ήταν τριετής διάρκειας). Όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να γνωρίζουν καλά αγγλικά, γαλλικά ή γερμανικά. Καταληκτική ημερομηνία για τον πρώτο διαγωνισμό είναι η 17η Απριλίου. Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό θα βρείτε στην ιστοσελίδα http://europa.eu/epso/apply/news/news126_en.htm.

Όσο αφορά τους 247 συμβασιούχους στον τομέα των κτηρίων οι υποψήφιοι θα πρέπει να ειδικεύονται στις εξής κατηγορίες καθηκόντων: α) Τεχνικό και διοικητικό προσωπικό υποστήριξης, β) Προσωπικό υλικοτεχνικής υποστήριξης, γ) υπεύθυνος διαχείρισης κτηριακών έργων, δ) Βοηθός στον τομέα υγείας και ασφάλειας, ε) Πολιτικός μηχανικός/Αρχιτέκτονας.

Οι υποψήφιοι για τις περισσότερες θέσεις θα πρέπει να έχουν στην κατοχή τους δίπλωμα δευτεροβάθμιας ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και εργασιακή εμπειρία σχετική με τα καθήκοντα των θέσεών του. Ειδικά όμως οι υποψήφιοι της τελευταίας κατηγορίας θα πρέπει να έχουν πτυχίο πανεπιστημίου μηχανικής, πολιτικού μηχανικού, τεχνολόγου μηχανικού ή αρχιτέκτονα και τρία χρόνια εργασιακής εμπειρίας. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η 19η Απριλίου. Οι αιτήσεις γίνονται μέσω της ιστοσελίδας της EPSO (http://europa.eu/epso /index_en.htm), ενώ ολόκληρη η προκήρυξη του διαγωνισμού βρίσκεται στην ιστοσελίδα: http://europa.eu/epso/apply/today/contract_en.htm.     

Προσωπικό αναζητά η Vodafone

Εκπαιδευτές, έναν Διευθυντή καταστήματος και πωλητές καταστήματος αναζητά η εταιρεία τηλεφωνικής εταιρείας Vodafone.
Συγκεκριμένα, η εταιρεία θα προχωρήσει στην κάλυψη δύο κενών θέσεων εκπαιδευτών στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, μίας θέσης Διευθυντή καταστήματος στην Αθήνα, καθώς και στην κάλυψη θέσεων πωλητών στη Μεσσηνία και την Αργολίδα.
Απαραίτητα προσόντα για την θέση του Διευθυντή θεωρούνται: η ικανότητα διαχείρισης ανθρωπίνου δυναμικού, η πολύ καλή χρήση της Αγγλικής γλώσσας, η γνώση του κλάδου των τηλεπικοινωνιών, η εμπειρία τουλάχιστον 2 ετών στο χώρο των πωλήσεων και η προϋπηρεσία τουλάχιστον 2 ετών στη Vodafone. Ενώ ο υποψήφιος που θα επιλεχθεί ως νέος Διευθυντής θα έχει υπ’ ευθύνη του την εύρυθμη λειτουργία του συγκεκριμένου καταστήματος.    
Για τις θέσεις των εκπαιδευτών απαραίτητα προσόντα θεωρούνται το Πτυχία ΤΕΙ ή δίπλωμα ΙΕΚ, τουλάχιστον 3ετή εμπειρία στους τομείς του μάρκετινγκ, των πωλήσεων ή της εκπαίδευσης, γνώσεις του ίντερνετ και των εφαρμογών του στην κινητή τηλεφωνία, βασικές γνώσεις της αγοράς τηλεπικοινωνιών, καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας, δίπλωμα οδήγησης και δυνατότητα μετακινήσεων σε όλη την χώρα.
Τέλος, οι υποψήφιοι πωλητές θα πρέπει να έχουν ευχέρεια στην επικοινωνία και τις διαπροσωπικές σχέσεις, διετή εμπειρία σε ανάλογη θέση, καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και εξοικείωση με τις επικοινωνίες.
Για τις θέσεις των εκπαιδευτών και του Διευθυντή στέλνετε βιογραφικά έως τις 20 Απριλίου στο e-mail: human-resources.gr@vodafone.com και για τις θέσεις των πωλητών στα καταστήματα της Κυπαρισσίας (Μεσσηνίας) και του Ναυπλίου (Αργολίδας).

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

8 θέσεις εργασίας στην Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών


Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών, Σωματείο Ειδικώς Αναγνωρισμένο ως Φιλανθρωπικό, θα υλοποιήσει το έργο με τίτλο: “ΣΤΕΓΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ 8 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ-ΦΩΤΕΙΝΗ”. Για τη λειτουργία της ΣΥΔ ΦΩΤΕΙΝΗ, που βρίσκεται στην οδό Αγαθουπόλεως 61 και Καμπάνη στα Πατήσια (Δήμος Αθηναίων), προκηρύσσονται οι κάτωθι θέσεις εργασίας με τα εξής χαρακτηριστικά:
- ΠΕ Κοινωνικών Επιστημών ή Επαγγελμάτων Υγείας-Πρόνοιας-Υποδιευθυντής ΣΥΔ
- ΔΕ βοηθητικό προσωπικό-Δύο (2) οικόσιτοι (εσωτερικού) βοηθοί ατόμων με κινητική αναπηρία
- ΔΕ βοηθητικό προσωπικό-Δύο (2) οικόσιτοι (εσωτερικού) βοηθοί ατόμων με κινητική αναπηρία
- ΔΕ βοηθητικό προσωπικό-Δύο (2) οικόσιτοι (εσωτερικού) βοηθοί ατόμων με κινητική αναπηρία
- ΔΕ οδηγός
Οι νέοι μισθωτοί προσλαμβάνονται µε σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου τουλάχιστον δύο σχολικών περιόδων. Κατόπιν αξιολόγησης, η σύμβαση μετατρέπεται σε αορίστου χρόνου ή σε περίπτωση µη ικανοποιητικής απόδοσης λύεται.
Οι ενδιαφερόμενοι/ενδιαφερόμενες θα πρέπει να αποστείλουν την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στα γραφεία της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών, υπόψη κ. Κατερίνας Κούτλα, μέχρι και την 23η Απριλίου 2012, ιδιοχείρως (από Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00-14.30) ή ταχυδρομικώς (ημερομηνία σφραγίδας ταχυδρομείου στην διεύθυνση Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών, Μ. Γερουλάνου 117, 16452 Αργυρούπολη) ή με fax (210-9644330) ή με e-mail (ssa@otenet.gr).
Πληροφορίες σχετικά με τις θέσεις και τα συνδεόμενα καθήκοντα και την παραλαβή αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην κ. Κατερίνα Κούτλα, Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών (Μ. Γερουλάνου 117, 16452 Αργυρούπολη, τηλ. 210-9622290, από Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00-14.30), μέχρι και την 20η Απριλίου 2012.
Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πρόσληψη προσωπικού, πληροφορίες σχετικά με τις θέσεις και τα συνδεόμενα καθήκοντα, η αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, καθώς και η προβλεπόμενη διαδικασία πρόσληψης προσωπικού, βάσει του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών, διατίθεται από την ιστοσελίδα www.eps-ath.gr.

Πρόσληψη 4 ατόμων στο Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας

Σε πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων, για την κάλυψη παροδικών αναγκών της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων (ΓΓΙΦ) του Υπουργείου Εσωτερικών, που εδρεύει στην Κομοτηνή σκοπεύει να προχωρήσει το προσεχές διάστημα το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας. Συγκεκριμένα θα προσληφθούν οι εξής ειδικότητες:
-ΠΕ (ή ΤΕ) ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ 
-ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ
-ΠΕ ΝΟΜΙΚΩΝ
-ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.2 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα κεντρικά γραφεία του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ), στην διεύθυνση Χαριλάου Τρικούπη αρ. 51 & Βαλτετσίου, ΤΚ: 106 81-Αθήνα, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Οικονομικών Υπηρεσιών, υπόψη κ. Παντελή Μαρκογιαννάκη (τηλ. επικοινωνίας 210-3898022, 210-3898006, 210-3898005, 210-3898000).

5.000 γιατροί με σύμβαση στον ΕΟΠΥΥ


Σε σύμβαση μίσθωσης έργου για την  ανάθεση της περίθαλψης των ασφαλισμένων του και των μελών των οικογενειών τους, με πέντε χιλιάδες (5.000) θεραπευτές ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων πανελλαδικά, για την παροχή πρωτοβάθμιας ιατρικής, θα προχωρήσει ο Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ).
Όσοι γιατροί υπογράψουν την σύμβαση θα είναι υποχρεωμένοι να δέχονται τους ασθενείς κάθε μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή στα ιδιωτικά τους ιατρεία για  4 ώρες.
Οι συμβάσεις θα είναι χρονικής διάρκειας δύο (2) ετών και θα αφορούν ειδικότητες παθολόγων ή γιατρών γενικής ιατρικής, παιδιάτρους, καρδιολόγους, οφθαλμίατρους, γυναικολόγους, ΩΡΛ, δερματολόγους-αφροδισιολόγους, ορθοπεδικούς, πνευμονολόγους, ουρολόγους, γαστρεντερολόγους, ρευματολόγους, νευρολόγους, γενικούς χειρούργους, ψυχίατρους, ενδοκρινολόγους, αλλεργιολόγους, νεφρολόγους, νευροχειρούργους, παιδοψυχιάτρους, πλαστικούς χειρουργούς, χειρουργούς θώρακος, χειρουργούς παιδιών, αγγειοχειρούργους, αιματολόγους, ογκολόγους και φυσίατρους.
Οι υποψήφιοι θα μοριοδοτηθούν  βάσει το βαθμό πτυχίου τους (“Καλώς” 5 μόρια,“Λίαν καλώς” και “Άριστα” 8 μόρια) και την οικογενειακή τους κατάσταση (έγγαμοι χωρίς τέκνα 3 μόρια, έγγαμοι μέχρι 2 τέκνα 5 μόρια και από 3 τέκνα και άνω 8 μόρια).
Η αμοιβή τους καθορίζεται στην Φ.90380/26464/4315/02-11-2011 (ΦΕΚ 2456 Β’) απόφαση των Υπουργών Οικονομικών, Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης και Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Για τη σύναψη των ανωτέρω συμβάσεων οι ενδιαφερόμενοι, πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά στη σελίδα www.eopyy.gov.gr αίτηση-δήλωση και  υπεύθυνη δήλωση (Ν.1599/86) από 18-04-2012 έως 11-05-2012  και στη συνέχεια να καταθέσουν αντίγραφα  αυτών, εντός της ίδιας προθεσμίας  στις κατά τόπους Περιφερειακές Δ/νσεις του ΕΟΠΥΥ (πρώην ΥΠΑΔ του ΟΠΑΔ).
Τα δικαιολογητικά  που  θα ζητηθούν από τους  επιλεγέντες μετά  την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, είναι τα κάτωθι: Αντίγραφο πτυχίου, άδεια άσκησης επαγγέλματος, πρόσφατο πιστοποιητικό του Ιατρικού Συλλόγου της περιοχής  τους, στο οποίο απαραίτητα να αναφέρεται η ειδικότητα και η ημερομηνία κτήση της, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης σε ισχύ, άδεια λειτουργίας ιατρείου, φωτοτυπία ασφαλιστικού βιβλιαρίου ΤΣΑΥ κλάδου σύνταξης με τα στοιχεία του ιατρού και ημερομηνία εγγραφής του στο ΤΣΑΥ και φωτοτυπία 1ης σελίδας βιβλιαρίου τραπέζης από την οποία να προκύπτει ο IBAN του λογαριασμού, και στον οποίο να είναι ο πρώτος δικαιούχος.

"Ανοιχτές" 35 θέσεις Δικαστικών Επιμελητών


Διαγωνισμός για την πλήρωση 35 κενών οργανικών θέσεων δικαστικών επιμελητών θα πραγματοποιηθεί στις 25 Μαΐου 2012 στα κατά τόπους Καταστήματα των Εφετείων, όπου έχουν την έδρα τους οι Σύλλογοι των Δικαστικών Επιμελητών. Ο διαγωνισμός είναι ενιαίος για όλη τη χώρα και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι γεννήθηκαν τα έτη 1977 έως και 1990. Συγκεκριμένα, οι θέσεις κατανέμονται ως εξής: Πρωτοδικείο Αθηνών 11 θέσεις, Πρωτοδικείο Πειραιώς 4, Πρωτοδικείο Ρόδου1, Πρωτοδικείο Σάμου 2, Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης 3, Πρωτοδικείο Κατερίνης 1, Πρωτοδικείο Αγρινίου 4 θέσεις, Πρωτοδικείο Καλαβρύτων 1, Πρωτοδικείο Λευκάδας 1, Πρωτοδικείο Καστοριάς 1, Πρωτοδικείο Τρικάλων 2, Πρωτοδικείο Λασιθίου 1, Πρωτοδικείο Ρεθύμνου 1,  Πρωτοδικείο Ροδόπης 1, Πρωτοδικείο Θεσπρωτίας 1.
Οι υποψήφιοι πρέπει να καταθέσουν στο Γραμματέα του Πρωτοδικείου της πρώτης επιλογής τους το αργότερο έως τις 5 Μαΐου, αίτηση συμμετοχής στην οποία μπορούν να δηλώσουν και δεύτερη προτίμηση για την περιφέρεια μόνο του Πρωτοδικείου που υπάγεται στην αρμοδιότητα του ίδιου Συλλόγου.
Οι υποψήφιοι για τις θέσεις πρέπει μαζί με τις αιτήσεις να καταθέσουν και τα εξής: Πιστοποιητικό του οικείου Συλλόγου Δικαστικών Επιμελητών για τη θεωρητική και πρακτική άσκηση,  τίτλο σπουδών (απολυτήριο Λυκείου ή εξαταξίου Γυμνασίου), υπεύθυνη δήλωση για την ύπαρξη των προσόντων και την έλλειψη των κωλυμάτων συμμετοχής στον διαγωνισμό, όπως αναφέρονται στο εδάφιο α΄ της παραγράφου 2 του άρθρου 3 και του άρθρου 4 του ν. 2318/1995, απόδειξη καταβολής ποσού 50 ευρώ ως εξέταστρα.

Επίσης, οι υποψήφιοι εξετάζονται γραπτώς στον Κώδικα Δικαστικών Επιμελητών και την Πολιτική Δικονομία, στον Ποινικό Κώδικα και την Ποινική Δικονομία, και στον Αστικό Κώδικα και το Εμπορικό Δίκαιο. Σε περίπτωση ισοβαθμίας, διενεργείται κλήρωση από την οικεία εξεταστική επιτροπή σε δημόσια συνεδρίαση.
Οι επιτυχόντες υποχρεούνται να παρακολουθήσουν κύκλο επιμορφωτικών σεμιναρίων. Όσοι ολοκληρώσουν με επιτυχία τον κύκλο παρακολούθησης των σεμιναρίων, θα πρέπει μέσα σε σαράντα ημέρες από τη χορήγηση της βεβαίωσης παρακολούθησης των σεμιναρίων, να υποβάλουν στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης, αίτηση διορισμού, με τα εξής δικαιολογητικά: Βεβαίωση παρακολούθησης των σεμιναρίων της Ομοσπονδίας Δικαστικών Επιμελητών Ελλάδος, πιστοποιητικό υγείας, που θα εκδοθεί από την οικεία πρωτοβάθμια υγειονομική επιτροπή, γραμμάτιο διορισμού υπέρ του ΕΤΑΑ-Τομέας Ασφάλισης Ταμείου Νομικών (από το ΤΑΝ ή την Εθνική Τράπεζα Ελλάδος),  γραμμάτιο διορισμού υπέρ του ΕΤΑΑ-Τομέας Πρόνοιας Δικαστικών Επιμελητών (από την Εμπορική Τράπεζα).

Η ληξιαρχική πράξη γεννήσεως, το αντίγραφο ποινικού μητρώου γενικής χρήσης και το πιστοποιητικό Στρατολογικής Κατάστασης τύπου Α΄ (προκειμένου για άνδρες), αναζητούνται αυτεπάγγελτα από την υπηρεσία.

Για περαιτέρω πληροφορίες: Ομοσπονδία Δικαστικών Επιμελητών Ελλάδος, Καρόλου 28, ΤΚ 104 37, Αθήνα, τηλ. 210-3307127 και φαξ: 210-3306109.


Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Αντιμετωπίζουμε την ανεργία

Καλησπέρα σε όλους σας. Αυτή εδώ είναι η πρώτη μας δημοσίευση με την οποία εγκαινιάζουμε την λειτουργία του blog μας. Σκοπός μας είναι η δημοσίευση θέσων εργασίας ανά την Ελλάδα και τον κόσμο σε μια προσπάθεια αντιμετώπισης του μεγάλου κύματος ανεργίας που έχει ξεσπάσει στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Η εξεύρεση εργασίας είναι για τον καθένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να εξασφαλίσει για μια ζωή με αξιοπρέπεια. Ευελπιστούμε να επιτύχουμε τον στόχο μας τουλάχιστον στα πλαίσια του εφικτού και σε αυτήν μας την προσπάθεια να σας βρούμε συμπαραστάτες.

Σας ευχαριστούμε

Η δημοσιογραφική ομάδα
του ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΕ