Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Προσωπικό ζητά το Κέντρο ANIMUS
















Από το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ANIMUS ζητούνται για απασχόληση άτομα των παρακάτω ειδικοτήτων:

- ΤΕ Νοσηλευτριών.
- ΤΕ Εργοθεραπευτών
- Ιατρούς άνευ ειδικότητας για πραγματοποίηση εφημεριών.
- Δ.Ε Βοηθών Φυσιοθεραπευτών (προϋπηρεσία απαραίτητη).
- ΤΕ Φυσιοθεραπευτών.
- ΤΕ Λογοθεραπευτών.
- TE Μαγείρων
- ΔΕ Μαγείρων

Σταθερή εργασία, άριστο περιβάλλον. Βιογραφικό μέσω του Fax: 2410-851566.


Στέλεχος ζητά η Zagori-Rainbow Group


H Zagori-Rainbow Group, εταιρεία εμπορίας και διανομής ψυκτών και φυσικού μεταλλικού νερού, επιθυμεί να προσλάβει στέλεχος στο Τμήμα Πιστωτικού Ελέγχου (Credit Control).

Απαραίτητα προσόντα/προϋποθέσεις:

- Πτυχίο ΙΕΚ ή ΤΕΙ κατεύθυνσης Οικονομικών, Διοίκησης ή σχετικής κατεύθυνσης
- Τουλάχιστον 1 χρόνος προϋπηρεσίας σε αντίστοιχη θέση
- Πολύ καλή γνώση των προγραμμάτων MS-Office
- Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για τους άνδρες υποψηφίους)
- Ηλικία έως 35 ετών

Επιπρόσθετα προσόντα θα θεωρηθούν:
- Εμπειρία σε ERP προγράμματα, όπως Microsoft Dynamics-Navision

Αρμοδιότητες:

- Να εφαρμόζει την πιστωτική πολιτική της εταιρείας
- Υλοποιεί την πιστοληπτική διαδικασία της εταιρείας
- Ελέγχει την πιστοληπτική ικανότητα των πελατών
- Παρακολουθεί και ελέγχει τα υπόλοιπα των πελατών
- Επιλύει προβλήματα που μπορεί να ανακύψουν σε συνεργασία με την Εμπορική Διεύθυνση
Βιογραφικά: info@zagoriwater.gr.


Μηχανολόγο ή Μηχανοτεχνίτη ζητά η ΚΟΡΦΙΑΤΗΣ ΑΒΕΕ


 









Η εταιρεία ΚΟΡΦΙΑΤΗΣ ΑΒΕΕ ζητά να προσλάβει Μηχανολόγο ή Μηχανοτεχνίτη για χειρισμό και προγραμματισμό Εργαλειομηχανών CNC.

Προσόντα υποψηφίου:
- ΤΕΕ, ΤΕΙ Μηχανολογίας
- Γνώση CAD CAM λογισμικού UGS NX-6, ειδικευμένος σε 5-αξονικές κατεργασίες
- Γνώση Μηχανολογικού Σχεδίου
- Γνώση Αγγλικών, Γερμανικών (Επιθυμητή)
- Προυπηρεσία απαραίτητη

Προσφέρονται σταθερός μισθός και ασφάλεια. Πληροφορίες: Νομός Αττικής, Καλλιθέα, Ελ. Βενιζέλου 254, TK 17673, τηλέφωνο: 210-9417075, ΚΟΡΦΙΑΤΗ, ΑΦΟΙ, ΟΕ.

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Η FAMAR ΑΒΕ Ελληνική Εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Ευρώπη, με ηγετική θέση στο χώρο της παραγωγής φαρμάκων και καλλυντικών ζητά ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ για το Εργοστάσιο στον Άλιμο.
Ο/Η κάτοχος της θέσης θα αναφέρεται στο Διευθυντή της μονάδας και θα είναι υπεύθυνος/η για την:

- Υλοποίηση προγράμματος παραγωγής - συσκευασίας
- Διασφάλιση της σταθερής και υψηλής ποιότητας των παραγομένων-συσκευασμένων προϊόντων
- Πραγματοποίηση των απαιτούμενων ελέγχων κατά την παραγωγική διαδικασία, σύμφωνα με τις προδιαγραφές των προϊόντων
- Επίτευξη και συνεχή βελτίωση δεικτών απόδοσης  (KPIs)
- Μέγιστη δυνατή ανάπτυξη /παρακίνηση του ανθρωπίνου δυναμικού, καθώς και αξιοποίηση του εξοπλισμού
- Παρακολούθηση και επίτευξη των στόχων του τμήματος

Απαραίτητα προσόντα/προϋποθέσεις:
- Πτυχιούχος ΑΕΙ Χημικός Μηχανικός ή Χημικός
- 5 έτη εμπειρία σε αντίστοιχη θέση σε βιομηχανία παραγωγής φαρμάκων, χημικών ή τροφίμων
- Γνώση χημικών διεργασιών ρευστών και θερμικής κατεργασίας/ αποστείρωσης
- Ικανότητα διαχείρισης αλλαγών και συνεχούς βελτίωσης
- Διοικητικές και οργανωτικές ικανότητες
- Άριστη γνώση Αγγλικής γλώσσας
- Άριστες γνώσεις χειρισμού Η/Υ

Επιθυμητά προσόντα:
- μεταπτυχιακές σπουδές σε Διοίκηση Παραγωγής
- γνώση SAP

Περαιτέρω πληροφορίες: FAMAR ΑΒΕ, ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 63, ΑΛΙΜΟΣ, 17456 Νομός Αττικής, τηλ. 210-9898500. Fax: 210-9888800, e-mail: info@famar.gr.


Πωλητές ζητά η EXPRESS SERVICE



Η Ιατρική Υπηρεσία EXPRESS SERVICE στα πλαίσια της διαρκούς επέκτασής της προσφέρει θέσεις εργασίας για τη στελέχωση νέου τμήματος door to door  πωλήσεων στη Θεσσαλονίκη για κυρίες  και κυρίους ηλικίας από 20 έως 30 ετών.
Απαραίτητη προϋπόθεση για τους άνδρες είναι να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις. ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ: άμεση πρόσληψη, βασικός μισθός-850 ευρώ μικτά  για άγαμους και 935 ευρώ μικτά για έγγαμους, extra prim, δυνατότητες εξέλιξης, ασφάλεια ΙΚΑ, πλήρης απασχόληση, πριμ απόδοσης, ασφάλεια express  service, δεν απαιτείται προϋπηρεσία. Για προσωπική συνέντευξη απευθυνθείτε στα τηλέφωνα: 2310-426518, 2310-426539, 2310-426571, 07:00 πμ έως 22:00 μμ.



Θέση μεταδιδακτορικού ερευνητή στο Εργαστήριο Φαρμακολογίας



Πρόσκληση ενδιαφέροντος για μία θέση μεταδιδακτορικού ερευνητή στο Εργαστήριο Φαρμακολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ, στα πλαίσια Ευρωπαϊκού Ερευνητικού Προγράμματος το οποίο έχει χρηματοδοτηθεί για 3 έτη.
Κατά τη διάρκεια της θητείας του (της) ο (η) ερευνητής θα απασχοληθεί με την εκπόνηση ερευνητικών πρωτοκόλλων βασικής έρευνας με κύριο αντικείμενο τη διερεύνηση του ρόλου μορίων του εξωκυττάριου χώρου σε πνευμονικές παθήσεις.
Απαραίτητη η κατοχή διδακτορικού διπλώματος και η καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας. Επιθυμητή η γνώση βασικών τεχνικών μοριακής βιολογίας και βιοχημείας (DNA/RNAextraction, real-timequantitativePCR, westernblotting, gelelectrophoresis), η γνώση τεχνικών ανοσοϊστοχημείας και η εμπειρία σε κυτταροκαλλιέργειες.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν άμεσα στην επιστημονικώς υπεύθυνη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ελένη Παπακωνσταντίνου, τα παρακάτω πιστοποιητικά (ηλεκτρονικά με email: epap@med.auth.gr):
- πλήρες βιογραφικό σημείωμα
- αντίγραφα πιστοποιητικών τίτλων σπουδών και εκπαίδευσης
- συστατικές επιστολές (προαιρετικά).
Αιτήσεις μέχρι 18-5-2012.

2 θέσεις ΔΕΠ στην Ιατρική και Φυσική


2 θέσεις ΔΕΠ προκηρύσσει το Πανεπιστήμιο Πατρών, μία στη Σχολή Θετικών Επιστημών στο Τμήμα Φυσικής, στον Τομέα Εφαρμοσμένης Φυσικής για τη βαθμίδα του Καθηγητή, με γνωστικό αντικείμενο “Ηλιακή Ενέργεια” (ΦΕΚ Δημοσίευσης: 426/11-4-2012 τ.Γ.’) και μία στη Σχολή Επιστημών Υγείας στο Τμήμα Ιατρικής του Τομέα Παιδιατρικής, Μαιευτικής-Γυναικολογίας για τη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή, με γνωστικό αντικείμενο “Μαιευτική-Γυναικολογία” (ΦΕΚ Δημοσίευσης: 426/11-4-2012 τ.Γ.’). Λήξη προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων  για  τις  ανωτέρω θέσεις είναι η 25-6-2012.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Πατρών (http://www.admin.upatras.gr) και για περισσότερες πληροφορίες στην αντίστοιχη Γραμματεία των Τμημάτων:
α) Φυσικής: τηλ.:  2610-996072, 2610-996077 e-mail: dgiannak@physics.upatras
β) Τμήμα Ιατρικής: τηλ. 2610-969101, 2610-969102, e-mail: secretary@med.upatras.gr.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: 2 ειδικευόμενοι γιατροί στην νευρολογία


Η κλινική LWL στο Lengerich που αποτελεί ένα σύγχρονο ψυχιατρικό και νευρολογικό νοσοκομείο 400 κλινών, ανήκει στο σύνδεσμο ψυχιατρικής LWL (LWL-Psychiatrie Verbund) και ζητά ειδικευόμενους/ειδικούς ιατρούς για 2 θέσεις Νευρολογίας. Το νοσοκομείο προσφέρει περίθαλψη επειγόντων και τακτικών περιστατικών και αποτελείται από τα τμήματα: γενικής ψυχιατρικής, γεροντοψυχιατρικης, εξαρτήσεων, ψυχοθεραπείας και ψυχοσωματικής, κωφαλαλών καθώς επίσης και ένα νευρολογικό τμήμα. Απαραίτητη η γνώση γερμανικής γλώσσας επιπέδου Β2

Η κλινική προσφέρει:
• Πλήρη ειδικότητα Νευρολογίας (5 χρόνια) με δυνατότητα εκπαίδευσης σε μονάδα αγγειακών εγκεφαλικών επεισοδίων (Stroke Unit συνολικά 20 κλινών), σε εργαστήριο ύπνου καθώς και στην κλινική νευροφυσιολογία, με δυνατότητα απόκτησης των πιστοποιητικών EMG, προκλητά δυναμικά και EEG σύμφωνα με τα κριτήρια της DGKN
Για το χρόνο της ψυχιατρικής (1 έτος) γίνεται Rotation στο τμήμα ψυχιατρικής.
• Δυνατότητα εκπόνησης διδακτορικής διατριβής
• Σε περίπτωση περιορισμένης γλωσσικής επάρκειας, ανάληψη της διοργάνωσης και χρηματοδότησης τμημάτων περαιτέρω βελτίωσης του γλωσσικού επιπέδου
• Υποστήριξη στην αναζήτηση κατοικίας
• Εργασία και ζωή σε μια ιδιαίτερα ελκυστική περιοχή με πλούσιες κοινωνικοπολιτισμικές προσφορές και υψηλή αξία ως χώρος διαμονής κατά τον ελεύθερο χρόνο.
Λήξη προθεσμίας υποβολής αιτήσεων 15 Ιουνίου 2012. Για περαιτέρω ερωτήσεις τίθεται ευχαρίστως στη διάθεσή σας ο ελληνικής καταγωγής ιατρικός διευθυντής, κύριος Dr. Χρήστος Χρύσανθου. Τηλ. 0049(0)5481 – 12212 και η ειδικευόμενη ιατρός Dr. Ελίνα Σακελλαρίδου. Τηλ. 0049(0)5481 – 120, email: e_sake01@uni-muenster.de. LWL-Klinik Lengerich, Personalabteilung, Postfach 1620, 49516 Lengerich.



Θέσεις Διευθυντών στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών

           
Η Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας ανακοίνωσε ότι προκηρύσσει την πλήρωση δύο θέσεων Διευθυντών για: α) το Ινστιτούτο Bιολογίας, Φαρμακευτικής Χημείας και Βιοτεχνολογίας, β) το Ινστιτούτο Iστορικών Ερευνών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (ΕΙΕ).
Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι επιστήμονες με προσόντα ερευνητή Α' βαθμίδας.
Ο Διευθυντής κάθε Ινστιτούτου υπηρετεί με πλήρη απασχόληση. Συγχρόνως μπορεί να ασκεί ερευνητικά καθήκοντα με μερική απασχόληση μόνο στο ίδιο ερευνητικό κέντρο ή αν είναι μέλος ΔΕΠ των ΑΕΙ, να διδάσκει ένα εξαμηνιαίο μάθημα.
Οι υποψηφιότητες υποβάλλονται στη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας: Ταχυδρομική Διεύθυνση: Μεσογείων 14-18, 11510 Αθήνα, ΤΘ 14631, τηλ 210-7458184, αρμόδια: κ. Λυμπεροπούλου Αγγελική, μέχρι 14-5-2012.

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Προσωπκό ζητά το ΠΛΑΙΣΙΟ Computers


Πωλητές-τριες, web designer και γραμματέα ζητά να προσλάβει η εταιρεία ΠΛΑΙΣΙΟ Computers για τη κάλυψη κενών θέσεων εργασίας.

Πωλητές: Ειδικότερα η εταιρεία θα προσλάβει πωλητές για τα τμήματα ψηφιακής τεχνολογίας, κινητής τεχνολογίας και ηλεκτρονικών υπολογιστών.  Οι υποψήφιοι θα απασχοληθούν στην Αθήνα ή στην Θεσσαλονίκη και θα πρέπει να είναι έως 28 ετών, να διαθέτουν γνώσεις ηλεκτρονικού υπολογιστή και οι άντρες να έχουν εκπληρωμένες τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.

Web designer: Οι υποψήφιοι για αυτή τη θέση θα πρέπει να είναι κάτοχοι πτυχίου ΙΕΚ, ΤΕΙ ή σχολής με γνώσεις Graphic Design, να έχουν άριστη γνώση των προγραμμάτων Adope Illustrator ή Corel Draw και Adobe Flash. Ακόμα οι υποψήφιοι θα πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά αγγλικά, να έχουν γνώση του html και του CSS.

Γραμματέας: Για αυτή τη θέση απαραίτητα θεωρούνται το πτυχίο πανεπιστημίου ή οι σπουδές στη γραμματειακή υποστήριξη, η πολύ καλή γνώση της αγγλικής, η άριστη χρήση του Η/Υ MS Office (Excel, Word, Power Point), Outlook, Internet και ευχέρεια στην επικοινωνία, ενώ επιθυμητή είναι και η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.plaisio.gr.

Ζητούνται υπάλληλοι στην Κύπρο














Αποφοίτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αναζητάνε εταιρείες στην Κύπρο. Οι θέσεις που προσφέρονται είναι οι εξής:

Θέση: Τραπεζοκόμος ξενοδοχείου (2 θέσεις)
Τόπος: Πρωταράς, Αμμόχωστος
Προϋποθέσεις: απόφοιτος ξενοδοχειακής σχολής, έξι μήνες προϋπηρεσία, γνώση ρωσικών
Εργοδότης: Paschalia Hotel
Μισθός: 849 ευρώ
Αιτήσεις: αποστολή επιστολής και βιογραφικού στο: apapouis@gmail.com
Επικοινωνία: τηλ. 00357-24657006



Θέση: Υπάλληλος υποδοχής (2 θέσεις)
Τόπος: Πρωταράς, Αμμόχωστος
Προϋποθέσεις: απόφοιτος ξενοδοχειακής σχολής, τουλάχιστον έξι μήνες προϋπηρεσία, γνώση ρωσικών και Η/Υ
Εργοδότης: Paschalia Hotel
Μισθός: 912 ευρώ μηνιαίως
Αιτήσεις: αποστολή επιστολής και βιογραφικού στο: apapouis@gmail.com
Επικοινωνία: τηλ. 00357-24657006



Θέση: Μάγειρας κυπριακής-διεθνούς κουζίνας
Τόπος: Αγία Νάπα, Αμμόχωστος
Προϋποθέσεις: εμπειρία από 2-5 χρόνια σε εστιατόριο ξενοδοχείου τουλάχιστον 4 αστέρων
Εργοδότης: Sonice Hotel
Μισθός: 1.365 ευρώ μηνιαίως
Αιτήσεις: τηλεφωνική επικοινωνία με εργοδότη ή αποστολή επιστολής και βιογραφικού στην ηλ. διεύθυνση: operations@sonice.com.cy
Επικοινωνία: 0035723723010



Θέση: Απογευματινή καμαριέρα
Τόπος: Αγία Νάπα, Αμμόχωστος
Προϋποθέσεις: προϋπηρεσία 2-5 έτη σε ξενοδοχείο τουλάχιστον 3 αστέρων
Εργοδότης: Sonice Hotel
Μισθός: 1.017 ευρώ μηνιαίως
Αιτήσεις: τηλεφωνική επικοινωνία με εργοδότη ή αποστολή επιστολής και βιογραφικού στην ηλ. διεύθυνση: operations@sonice.com.cy
Επικοινωνία: 0035723723010




Θέση: Γραφέας
Τόπος: Τσιφλικούδα Λεμεσός
Προϋποθέσεις: γνώση αγγλικών και ηλεκτρονικού υπολογιστή, βασική γνώση ισπανικών και γερμανικών
Εργοδότης: Bridge Tower
Μισθός: 1.100 ευρώ μηνιαίως
Αιτήσεις: e-mail: info@paapmanagement.com
Επικοινωνία: 00357-25662285 



Θέση: Εργάτρια-συσκευάστρια φαρμακευτικών σκευασμάτων (9 θέσεις)
Τόπος: Άγιος Αθανάσιος, Λεμεσός
Προϋποθέσεις: απολυτήριο λυκείου, γνώση αγγλικών και Η/Υ
Εργοδότης: Βιομηχανική περιοχή Αγίου Αθανασίου
Μισθός: 1.056 ευρώ μηνιαίως
Αιτήσεις: αποστολή επιστολής και βιογραφικού στο: despo.hadjiyianni@medochemie.com
Επικοινωνία: 00357-25852623/25867600

Υπαλλήλους ζητά η Starwood Hotels & Resorts Worlwide













Χιλιάδες θέσεις εργασίας έχουν ανοίξει στον ξενοδοχειακό Όμιλο Starwood Hotels & Resorts Worlwide. Οι θέσεις είναι διαφόρων ειδικοτήτων (ρεσεψιονίστ, καμαριέρες, μάγειρες, λογιστές, δικηγόρους, μάνατζερ) και οι θέσεις κατανέμονται σε διάφορες περιοχές και χώρες ανά τον κόσμο. Συγκεκριμένα, 2.160 θέσεις βρίσκονται σε ξενοδοχεία στη Βόρειο Αμερική, 1766 στην Ασία, 256 στην Ευρώπη, 253 στη Μέση Ανατολή, 83 στη Καραϊβική, 57 στην Αυστραλία, 45 στη Νότια Αμερική, 38 στην Αφρική. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: http://www.starwoodhotels.com.

Θέσεις εργασίας στον Όμιλο Intercontinetal Hotel Group


1.811 υπαλλήλους διαφόρων ειδικοτήτων του τουριστικού κλάδου πρόκειται να προσλάβει το άμεσο χρονικό διάστημα το Intercontinetal Hotel Group. Πιο αναλυτικά, οι θέσεις αφοράν ρεσεψιονίστ, καμαριέρες, μάγειρες, γυμναστές, κλπ, αλλά και άτομα με ειδικότητες στους τομείς όπως το μάνατζμεντ, οι πωλήσεις, η διαχείριση ανθρώπινων πόρων, τα οικονομικά κλπ. Τα ξενοδοχεία στα οποία πρόκειται να προσληφθούν τα άτομα βρίσκονται σε όλες σχεδόν τις Ηπείρους. Περισσότερες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα:  http://ihg.jobs.net.

7.458 θέσεις εργασίας στον Όμιλο Marriott


Σε 7.458 προσλήψεις  προς κάλυψη κενών θέσεων εργασίας θα προσχωρήσει ο ξενοδοχειακός Όμιλος Marriott.
Πιο αναλυτικά θα προσληφθούν 221 άτομα για διοικητικές και μη διοικητικές θέσεις σε ΗΠΑ και Καναδά, β) 4.045 μη διοικητικές θέσεις στην Καραϊβική και τη Λατινική Αμερική, γ) 404 μη διοικητικές θέσεις στην περιφέρεια της Ασίας και του Ειρηνικού, δ) 1.683 μη διοικητικές θέσεις στην ηπειρωτική Ευρώπη, ε) 331 μη διοικητικές στη Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία, στ) 774 μη διοικητικές θέσεις στη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: http://www.marriott.com/default.mi.

2.076 υπαλλήλους ζητά ο Όμιλος Hyatt











Ο Ξενοδοχειακός Όμιλος Hyatt ζητά προσωπικό σε διάφορες χώρες του κόσμου. Ειδικότερα, ο Όμιλος θα προσλάβει 1.265 άτομα σε ξενοδοχεία των ΗΠΑ, του Καναδά και του Καναδά και της Καραϊβικής. Ενώ οι υπόλοιπες 811 κατανέμονται σε ξενοδοχεία όλου του κόσμου. Οι θέσεις αφορούν σε κλάδους τουριστικο-ξενοδοχειακού τομέα και τα προσόντα που απαιτούν ποικίλουν αναλόγως του αντικειμένου. Περισσότερα για τις θέσεις στην ιστοσελίδα: http:// hyatt.taleo.net.

Υπαλλήλους ζητά ο Όμιλος Accor Group











1.860 υπαλλήλους σε διάφορες χώρες, 100 συνολικά επαγγελμάτων, θα προσλάβει ο Ξενοδοχειακός Όμιλος Accor Group. Ειδικότερα θα προσλάβει 486 άτομα σε ξενοδοχειακά συγκροτήματα στην Γαλλία, 271 στην Ταϊλάνδη, 175 στη Κίνα, 134 στη Γερμανία, 95 στην Ινδονησία, 87 στην Αυστραλία, και 83 στην Βραζιλία. Για τις θέσεις μπορείτε να βλέπετε στην ιστοσελίδα: https://jobs.accor.com/Home.aspx?DirectAccess=true&IdLanguage=2&IdWebSite=0.