Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Ζητείται Συντηρητής Μεταλλικών Καλουπιών

Η Adecco HR, εταιρεία παροχής υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού, για λογαριασμό πελάτη της, πολυεθνικής εταιρείας στον κλάδο των καταναλωτικών προϊόντων, αναζητά ένα (1) άτομο για τη στελέχωση της παρακάτω θέσης στη μονάδα παραγωγής της στα βόρεια προάστια Αττικής: Συντηρητής Μεταλλικών Καλουπιών (κωδ. θέσης: S-722/25704).

Οι αρμοδιότητες αυτής της θέσης είναι:
Η συμμετοχή στη συντήρηση μηχανών πρεσών και καλουπιών, η επίλυση ποιοτικών προβλημάτων στα καλούπια, η  ενεργή ενασχόληση με βελτιώσεις ή κατασκευές αυτών, η συνεργασία με όλα τα τμήματα του εργοστασίου, η διαχείριση των αρχείων συντήρησης καλουπιών και πρεσών, η παρακολούθηση των αποθεμάτων των ανταλλακτικών, καθώς και η επικοινωνία με τους προμηθευτές.

Προφίλ Υποψηφίου:
- Πτυχίο ΤΕΙ κατεύθυνσης μηχανολογίας
- Προϋπηρεσία τουλάχιστον (3) τριών ετών σε αντίστοιχη θέση ή σε θέση μηχανουργού ή εφαρμοστή-μονταδόρου σε μηχανουργείο ή σε εταιρία κατασκευής μεταλλικών καλουπιών ή μηχανημάτων πρεσσών
- Απαραίτητη η γνώση χρήσης εργαλειομηχανών CNC / Ρεκτιφιέ
- Επιθυμητή η γνώση οργάνωσης παραγωγής
- Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας
- Καλή γνώση χειρισμού Η/Υ
- Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για τους άνδρες υποψηφίους)
- Ομαδικό πνεύμα συνεργασίας, ευελιξία και προσαρμοστικότητα.

Παροχές Εταιρείας:
-Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών
-Επιπρόσθετη ιατροφαρμακευτική ασφάλιση
-Προοπτικές εξέλιξης.

Αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα, αναφέροντας τον κωδικό της θέσης, μέσω φαξ στον αριθμό 210-6919358 ή στη διεύθυνση: Adecco HR, Λ. Κηφισίας 56, 151 25 Μαρούσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου