Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Προσωπικό αναζητά η Vodafone

Εκπαιδευτές, έναν Διευθυντή καταστήματος και πωλητές καταστήματος αναζητά η εταιρεία τηλεφωνικής εταιρείας Vodafone.
Συγκεκριμένα, η εταιρεία θα προχωρήσει στην κάλυψη δύο κενών θέσεων εκπαιδευτών στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, μίας θέσης Διευθυντή καταστήματος στην Αθήνα, καθώς και στην κάλυψη θέσεων πωλητών στη Μεσσηνία και την Αργολίδα.
Απαραίτητα προσόντα για την θέση του Διευθυντή θεωρούνται: η ικανότητα διαχείρισης ανθρωπίνου δυναμικού, η πολύ καλή χρήση της Αγγλικής γλώσσας, η γνώση του κλάδου των τηλεπικοινωνιών, η εμπειρία τουλάχιστον 2 ετών στο χώρο των πωλήσεων και η προϋπηρεσία τουλάχιστον 2 ετών στη Vodafone. Ενώ ο υποψήφιος που θα επιλεχθεί ως νέος Διευθυντής θα έχει υπ’ ευθύνη του την εύρυθμη λειτουργία του συγκεκριμένου καταστήματος.    
Για τις θέσεις των εκπαιδευτών απαραίτητα προσόντα θεωρούνται το Πτυχία ΤΕΙ ή δίπλωμα ΙΕΚ, τουλάχιστον 3ετή εμπειρία στους τομείς του μάρκετινγκ, των πωλήσεων ή της εκπαίδευσης, γνώσεις του ίντερνετ και των εφαρμογών του στην κινητή τηλεφωνία, βασικές γνώσεις της αγοράς τηλεπικοινωνιών, καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας, δίπλωμα οδήγησης και δυνατότητα μετακινήσεων σε όλη την χώρα.
Τέλος, οι υποψήφιοι πωλητές θα πρέπει να έχουν ευχέρεια στην επικοινωνία και τις διαπροσωπικές σχέσεις, διετή εμπειρία σε ανάλογη θέση, καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και εξοικείωση με τις επικοινωνίες.
Για τις θέσεις των εκπαιδευτών και του Διευθυντή στέλνετε βιογραφικά έως τις 20 Απριλίου στο e-mail: human-resources.gr@vodafone.com και για τις θέσεις των πωλητών στα καταστήματα της Κυπαρισσίας (Μεσσηνίας) και του Ναυπλίου (Αργολίδας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου