Σάββατο 14 Απριλίου 2012

3μηνες συμβάσεις έργου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο

Για 1 Διδάκτορα & 3 μεταπτυχιακούςφοιτητές

Το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών & Πολιτικών Επιστημών-ΕΛΚΕ, στο πλαίσιο της πράξης “Σχέδιο Δράσης για τις Θεματικές Προτεραιότητες του ΕΠ-Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007-2013 (Ανάπτυξη Οδικού Χάρτη για την αναβάθμιση της λειτουργίας των Διοικητικών Υπηρεσιών του Πάντειο Πανεπιστημίου”, προτίθεται να απασχολήσει με σύμβαση έργου τρεις (3) μεταπτυχιακούς φοιτητές:
- 1 θέση για το έργο: Συλλογή και καταγραφή όλων των απαραίτητων στοιχείων που αφορούν την αποτύπωση της υπάρχουσας κατάστασης του Ιδρύματος
- 1 θέση για το έργο: Επεξεργασία και ταξινόμηση των στοιχείων που αφορούν την αποτύπωση της υπάρχουσας κατάστασης του Ιδρύματος
- 1 θέση για το έργο: Στατιστική επεξεργασία και απεικόνιση των στοιχείων που αφορούν την αποτύπωση της υπάρχουσας κατάστασης του Ιδρύματος.
Απαιτούμενα προσόντα:
Λόγω της ιδιαιτερότητας και της ανάγκης εχεμύθειας που προβλέπεται από τη φύση
του έργου, και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο εγκεκριμένο ΤΔΕ οι Μεταπτυχιακοί συνιστάται να είναι φοιτητές του Παντείου Πανεπιστημίου.
1. Πτυχίο Παντείου Πανεπιστημίου
2. Φοίτηση σε Μεταπτυχιακό Τμήμα του Παντείου Πανεπιστημίου
3. Πιστοποιημένη γνώση χρήσης Η/Υ
4. Καλή γνώση Αγγλικής γλώσσας
Επιπλέον προσόντα που θα προσμετρηθούν:
1. Καλή γνώση 2ης ξένης γλώσσας (Γαλλικά, Ιταλικά ή Γερμανικά)
2. Απασχόληση σε ερευνητικό πρόγραμμα
3. Καλή γνώση στατιστικής που θα αποδεικνύεται από τον βαθμό σε αντίστοιχο
μάθημα προπτυχιακού ή μεταπτυχιακού επιπέδου ή άλλο τίτλο.
Διάρκεια σύμβασης: τρεις μήνες (3). Αμοιβή: Η συνολική αμοιβή ανέρχεται σε 2.767,50 ευρώ συνολικά έκαστος συμπεριλαμβανομένων όλων των νόμιμων κρατήσεων. Επιπλέον, η Σχολή ζητά να καλύψει μία θέση Διδάκτορα για το έργο: “Καταγραφή και συγκριτική αξιολόγηση της υφιστάμενης διοικητικής & οικονομικής κατάστασης του Παντείου Πανεπιστημίου με άλλες υπάρχουσες δομές του εξωτερικού”. Απαιτούμενα προσόντα:
- Πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμο αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της
αλλοδαπής και σε περίπτωση που οι τίτλοι έχουν αποκτηθεί στην αλλοδαπή να
κατέχουν και πράξη αναγνώρισης
- Μεταπτυχιακό Δίπλωμα
- Άριστη γνώση Αγγλικής γλώσσας.
Διάρκεια σύμβασης: τρεις μήνες (3). Αμοιβή: Η συνολική αμοιβή ανέρχεται σε 2.767,50 ευρώ συμπεριλαμβανομένων όλων των νόμιμων κρατήσεων. Επισημαίνεται ότι κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλει αίτηση μόνο για 1 θέση.
Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του ΕΛΚΕ Παντείου Πανεπιστημίου (www.elke.panteion.gr/Ειδικός Λογαριασμός), και στην ιστοσελίδα της Διαύγειας http:/ /diavgeia.gov.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου