Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

5.000 γιατροί με σύμβαση στον ΕΟΠΥΥ


Σε σύμβαση μίσθωσης έργου για την  ανάθεση της περίθαλψης των ασφαλισμένων του και των μελών των οικογενειών τους, με πέντε χιλιάδες (5.000) θεραπευτές ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων πανελλαδικά, για την παροχή πρωτοβάθμιας ιατρικής, θα προχωρήσει ο Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ).
Όσοι γιατροί υπογράψουν την σύμβαση θα είναι υποχρεωμένοι να δέχονται τους ασθενείς κάθε μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή στα ιδιωτικά τους ιατρεία για  4 ώρες.
Οι συμβάσεις θα είναι χρονικής διάρκειας δύο (2) ετών και θα αφορούν ειδικότητες παθολόγων ή γιατρών γενικής ιατρικής, παιδιάτρους, καρδιολόγους, οφθαλμίατρους, γυναικολόγους, ΩΡΛ, δερματολόγους-αφροδισιολόγους, ορθοπεδικούς, πνευμονολόγους, ουρολόγους, γαστρεντερολόγους, ρευματολόγους, νευρολόγους, γενικούς χειρούργους, ψυχίατρους, ενδοκρινολόγους, αλλεργιολόγους, νεφρολόγους, νευροχειρούργους, παιδοψυχιάτρους, πλαστικούς χειρουργούς, χειρουργούς θώρακος, χειρουργούς παιδιών, αγγειοχειρούργους, αιματολόγους, ογκολόγους και φυσίατρους.
Οι υποψήφιοι θα μοριοδοτηθούν  βάσει το βαθμό πτυχίου τους (“Καλώς” 5 μόρια,“Λίαν καλώς” και “Άριστα” 8 μόρια) και την οικογενειακή τους κατάσταση (έγγαμοι χωρίς τέκνα 3 μόρια, έγγαμοι μέχρι 2 τέκνα 5 μόρια και από 3 τέκνα και άνω 8 μόρια).
Η αμοιβή τους καθορίζεται στην Φ.90380/26464/4315/02-11-2011 (ΦΕΚ 2456 Β’) απόφαση των Υπουργών Οικονομικών, Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης και Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Για τη σύναψη των ανωτέρω συμβάσεων οι ενδιαφερόμενοι, πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά στη σελίδα www.eopyy.gov.gr αίτηση-δήλωση και  υπεύθυνη δήλωση (Ν.1599/86) από 18-04-2012 έως 11-05-2012  και στη συνέχεια να καταθέσουν αντίγραφα  αυτών, εντός της ίδιας προθεσμίας  στις κατά τόπους Περιφερειακές Δ/νσεις του ΕΟΠΥΥ (πρώην ΥΠΑΔ του ΟΠΑΔ).
Τα δικαιολογητικά  που  θα ζητηθούν από τους  επιλεγέντες μετά  την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, είναι τα κάτωθι: Αντίγραφο πτυχίου, άδεια άσκησης επαγγέλματος, πρόσφατο πιστοποιητικό του Ιατρικού Συλλόγου της περιοχής  τους, στο οποίο απαραίτητα να αναφέρεται η ειδικότητα και η ημερομηνία κτήση της, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης σε ισχύ, άδεια λειτουργίας ιατρείου, φωτοτυπία ασφαλιστικού βιβλιαρίου ΤΣΑΥ κλάδου σύνταξης με τα στοιχεία του ιατρού και ημερομηνία εγγραφής του στο ΤΣΑΥ και φωτοτυπία 1ης σελίδας βιβλιαρίου τραπέζης από την οποία να προκύπτει ο IBAN του λογαριασμού, και στον οποίο να είναι ο πρώτος δικαιούχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου