Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

8 θέσεις εργασίας στην Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών


Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών, Σωματείο Ειδικώς Αναγνωρισμένο ως Φιλανθρωπικό, θα υλοποιήσει το έργο με τίτλο: “ΣΤΕΓΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ 8 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ-ΦΩΤΕΙΝΗ”. Για τη λειτουργία της ΣΥΔ ΦΩΤΕΙΝΗ, που βρίσκεται στην οδό Αγαθουπόλεως 61 και Καμπάνη στα Πατήσια (Δήμος Αθηναίων), προκηρύσσονται οι κάτωθι θέσεις εργασίας με τα εξής χαρακτηριστικά:
- ΠΕ Κοινωνικών Επιστημών ή Επαγγελμάτων Υγείας-Πρόνοιας-Υποδιευθυντής ΣΥΔ
- ΔΕ βοηθητικό προσωπικό-Δύο (2) οικόσιτοι (εσωτερικού) βοηθοί ατόμων με κινητική αναπηρία
- ΔΕ βοηθητικό προσωπικό-Δύο (2) οικόσιτοι (εσωτερικού) βοηθοί ατόμων με κινητική αναπηρία
- ΔΕ βοηθητικό προσωπικό-Δύο (2) οικόσιτοι (εσωτερικού) βοηθοί ατόμων με κινητική αναπηρία
- ΔΕ οδηγός
Οι νέοι μισθωτοί προσλαμβάνονται µε σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου τουλάχιστον δύο σχολικών περιόδων. Κατόπιν αξιολόγησης, η σύμβαση μετατρέπεται σε αορίστου χρόνου ή σε περίπτωση µη ικανοποιητικής απόδοσης λύεται.
Οι ενδιαφερόμενοι/ενδιαφερόμενες θα πρέπει να αποστείλουν την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στα γραφεία της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών, υπόψη κ. Κατερίνας Κούτλα, μέχρι και την 23η Απριλίου 2012, ιδιοχείρως (από Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00-14.30) ή ταχυδρομικώς (ημερομηνία σφραγίδας ταχυδρομείου στην διεύθυνση Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών, Μ. Γερουλάνου 117, 16452 Αργυρούπολη) ή με fax (210-9644330) ή με e-mail (ssa@otenet.gr).
Πληροφορίες σχετικά με τις θέσεις και τα συνδεόμενα καθήκοντα και την παραλαβή αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην κ. Κατερίνα Κούτλα, Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών (Μ. Γερουλάνου 117, 16452 Αργυρούπολη, τηλ. 210-9622290, από Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00-14.30), μέχρι και την 20η Απριλίου 2012.
Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πρόσληψη προσωπικού, πληροφορίες σχετικά με τις θέσεις και τα συνδεόμενα καθήκοντα, η αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, καθώς και η προβλεπόμενη διαδικασία πρόσληψης προσωπικού, βάσει του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών, διατίθεται από την ιστοσελίδα www.eps-ath.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου