Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

1 Άτομο για τη Διοικητική Υποστήριξη Ερευνητικών Προτάσεων

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για υποβολή προτάσεων προς σύναψη 1 σύμβασης έργου ιδιωτικού δικαίου, για την παροχή έργου στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «Ενίσχυση Μεταδιδακτόρων Ερευνητών/τριών» του ΕΠΕΕΔΒΜ, με τελικό Δικαιούχο την Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας, που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και Εθνικούς Πόρους, μέσω του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» ΕΣΠΑ 2007-2013- MIS 328457
 
Η Επιτροπή Ερευνών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, για την διοικητική υποστήριξη της Πράξης «Ενίσχυση Μεταδιδακτόρων Ερευνητών/τριών», η οποία υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ (2007-2013), το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους, ανακοινώνει ότι δέχεται προτάσεις από φυσικά πρόσωπα προς σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου με εξειδικευμένο προσωπικό, σύμφωνα με τον κάτωθι πίνακα:

Θέση Α : 1 Άτομο για τη Διοικητική Υποστήριξη των Ερευνητικών Προτάσεων που υλοποιούνται στην ανωτέρω πράξη.
ΕΔΡΑ: ΒΟΛΟΣ

Απαιτούμενα προσόντα: 
  1. Πτυχίο ΑΕΙ Οικονομικών Επιστημών
  2. Πολύ καλή γνώση χρήσης Η/Υ (word, excel, access, internet)
  3. Πιστοποιημένη καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.
  4. Διετής τουλάχιστον εμπειρία σε ερευνητικά προγράμματα και άλλης διοικητικής εμπειρίας.

Αποστολή βιογραφικών: 
Όλοι οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής αντισυμβαλλόμενων για τη σύναψη οποιασδήποτε από τις παραπάνω συμβάσεις μίσθωσης έργου καλούνται να υποβάλουν σχετική ενυπόγραφη πρόταση ενδιαφέροντος με κατάθεση επιστολής τους προς την Επιτροπή Ερευνών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με την ένδειξη «Υποβολή πρότασης σύναψης σύμβασης μίσθωσης έργου με κωδικό Α».
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την πρότασή τους προσκομίζοντας οι ίδιοι ή αποστέλλοντας ταχυδρομικά την σχετική επιστολή στην διεύθυνση της Επιτροπής Ερευνών (Γιαννιτσών & Λαχανά, T.K. 383.34 – Bόλος, Συγκρότημα Τσαλαπάτα, Παλαιά Βόλου), είτε με αποστολή της μέσω τηλεομοιοτυπίας (fax) στον αριθμό 24210-06464.
 
Η σχετική επιστολή στην οποία θα αναφέρονται τα στοιχεία ταυτότητας και επικοινωνίας του ενδιαφερομένου (ονοματεπώνυμο, αριθμός αστυνομικής ταυτότητας, ταχυδρομική διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) θα πρέπει να κατατεθεί στη Γραμματεία της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με ευθύνη των ενδιαφερομένων, το αργότερο μέχρι την 15/10/2012.
 
Η επιλογή των αντισυμβαλλομένων για τη σύναψη οποιασδήποτε από τις παραπάνω συμβάσεις μίσθωσης έργου θα γίνει αποκλειστικά μέσω της ηλεκτρονικής διαδικασίας ένταξης στο Μητρώο Ερευνητών και Συνεργατών υλοποίησης έργων ΕΣΠΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (ΠΘ) όπως αυτή περιγράφεται αναλυτικά στην με αρ. πρωτ. 13440/06-10-2011 πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος της Επιτροπής Ερευνών του ΠΘ την οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν στην αντίστοιχη ενότητα (Μενού > Διάφορα > Μητρώο ΕΣΠΑ) του δικτυακού τόπου της Επιτροπής Ερευνών ( http://ee.uth.gr). Η συμπλήρωση και η ηλεκτρονική υποβολή των απαιτούμενων αρχείων Excel για την ένταξη στο Μητρώο Ερευνητών και Συνεργατών υλοποίησης έργων ΕΣΠΑ του ΠΘ των ενδιαφερομένων να συμμετάσχουν στην παρούσα διαδικασία επιλογής αντισυμβαλλόμενων για τη σύναψη οποιασδήποτε από τις παραπάνω συμβάσεις μίσθωσης έργου θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί από αυτούς το αργότερο μέχρι την 15/10/2012.
 
Η επιλογή αντισυμβαλλομένου για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με την Επιτροπή Ερευνών νοείται ως αποδοχή της σχετικής του πρότασης προς την Επιτροπή και θα γίνει μεταξύ των ενδιαφερομένων των οποίων η πρόταση είναι παραδεκτή και πληροί τους ουσιαστικούς όρους της παρούσας πρόσκλησης και της διαδικασίας ένταξης στο Μητρώο Ερευνητών και Συνεργατών υλοποίησης έργων ΕΣΠΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (δηλαδή σύμφωνα με τα απαιτούμενα ή και επιθυμητά προσόντα που προβλέπονται από την παρούσα πρόσκληση σε συνδυασμό με τα προσόντα που προβλέπονται από την αρ. πρωτ.13440/06-10-2011 πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ένταξη στο Μητρώο Ερευνητών και Συνεργατών υλοποίησης έργων ΕΣΠΑ του ΠΘ).
 
Επισημαίνεται ότι η διαδικασία πρόσκλησης υποβολής προτάσεων για σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου της παρούσης δεν είναι διαγωνιστική, ενώ η τυχόν επιλογή αντισυμβαλλόμενου έχει τον χαρακτήρα αποδοχής πρότασης και όχι «πρόσληψης». Κατά συνέπεια δεν απαιτείται η διαδικασία της πρόσκλησης να ολοκληρωθεί με σύνταξη «πίνακα κατάταξης» ή «πίνακα επιτυχόντων», ενώ όσοι επιλεγούν θα ειδοποιηθούν κατ’ ιδίαν. Λόγω ακριβώς της νομικής φύσης της πρόσκλησης ως πρόσκλησης υποβολής πρότασης και της επιλογής του αντισυμβαλλόμενου ως αποδοχής της πρότασης αυτής κατά την έννοια του ιδιωτικού δικαίου και όχι ως διοικητικής διαδικασίας δεν προβλέπεται στάδιο υποβολής και εξέτασης ενστάσεων.
Επιπρόσθετα, η αρμόδια επιτροπή επιλογής και κατά συνέπεια η Επιτροπή Ερευνών δεν δεσμεύεται να συνεκτιμήσει στην επιλογή του αντισυμβαλλομένου τα κοινωνικά κριτήρια του άρθρου 21 § 11 Ν 2190/1994, καθώς γενικά προέχουν τα κριτήρια επαγγελματικής, επιστημονικής κλπ. αξιολόγησης, τα οποία εξασφαλίζουν την άρτια εκτέλεση του προς ανάθεση έργου, ενώ η Επιτροπή Ερευνών διατηρεί πλήρη διακριτική ευχέρεια ως προς την ίδια τη σύναψη ή μη συμβάσεων ή ως προς τον αριθμό τους.
Η συνολική κατ’ αποκοπή αμοιβή θα είναι ανάλογη των προσόντων των υποψηφίων και του προϋπολογισμού της πράξης.
Οι υποψήφιοι θα κληθούν να τεκμηριώσουν (με ποινή απόρριψης σε περίπτωση ψευδούς ή ανακριβούς δήλωσης), τα απαιτούμενα και επιθυμητά προσόντα τους καθώς και την εμπειρία τους, με την κατάθεση αντιγράφων, βεβαιώσεων σπουδών, βεβαιώσεων επαγγελματικής προϋπηρεσίας, λοιπούς τίτλους πιστοποίησης και συστατικές επιστολές. Όσοι από τους ενδιαφερόμενους πληρούν όλα τα απαιτούμενα προσόντα θα κληθούν για προσωπική συνέντευξη, εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο, σε ημερομηνία, ώρα και τόπο, που θα τους ανακοινωθεί γραπτώς ή τηλεφωνικώς.
 

Στοιχεία επικοινωνίας: 
Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται κάθε εργάσιμη ημέρα και ώρα από 10:00π.μ. έως 12:00π.μ. στα τηλέφωνα 2421006402, 2421006415 και 2421006416.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου