Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Προσωπικό ζητά το ΠΛΑΙΣΙΟ



Πωλητές-τριες, web designer και γραμματέα ζητά να προσλάβει η εταιρεία ΠΛΑΙΣΙΟ Computers για τη κάλυψη κενών θέσεων εργασίας.

Πωλητές: Ειδικότερα η εταιρεία θα προσλάβει πωλητές για τα τμήματα ψηφιακής τεχνολογίας, κινητής τεχνολογίας και ηλεκτρονικών υπολογιστών.  Οι υποψήφιοι θα απασχοληθούν στην Αθήνα ή στην Θεσσαλονίκη και θα πρέπει να είναι έως 28 ετών, να διαθέτουν γνώσεις ηλεκτρονικού υπολογιστή και οι άντρες να έχουν εκπληρωμένες τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.

Web designer: Οι υποψήφιοι για αυτή τη θέση θα πρέπει να είναι κάτοχοι πτυχίου ΙΕΚ, ΤΕΙ ή σχολής με γνώσεις Graphic Design, να έχουν άριστη γνώση των προγραμμάτων Adope Illustrator ή Corel Draw και Adobe Flash. Ακόμα οι υποψήφιοι θα πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά αγγλικά, να έχουν γνώση του html και του CSS.

Γραμματέας: Για αυτή τη θέση απαραίτητα θεωρούνται το πτυχίο πανεπιστημίου ή οι σπουδές στη γραμματειακή υποστήριξη, η πολύ καλή γνώση της αγγλικής, η άριστη χρήση του Η/Υ MS Office (Excel, Word, Power Point), Outlook, Internet και ευχέρεια στην επικοινωνία, ενώ επιθυμητή είναι και η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.plaisio.gr.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου